Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró lehet ha a számon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lehet ha a számon veszek levegőt és a csokolozast nem bírom sokáig?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta ott veszem a levegőt és így elgondolkodtam hogy rohadt idegesítő lehet ha ezért abba kell hagyni, vagy nem?

15/L

2017. aug. 8. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem muszáj azért abbahagyni ^^
2017. aug. 8. 14:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Hat ez rohadt vicces
2017. aug. 8. 14:39
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Miért az orrod neked dísznek van? Ha betegség miatt van akkor érthető. De ha csak azért mert egy hülye szokásod van, akkor rohadt idegesítő. Tanuld meg használni az orrod könyörgöm. Eddig nem szólt senki érte? A szüleid sem?
2017. aug. 8. 14:40
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Orrpolip vagy orrsövény ferdülésed van, kezeltetni kellene.
2017. aug. 8. 14:44
 5/18 A kérdező kommentje:
Tüdőgyulladásom óta van ez, 4-5 éves voltam és emlékszem fajt az orrom, (tudom semmi köze nincs a tüdőgyulladásnak az orromhoz de fajt) szóval ez is lehet, és megszoktam hogy szájon veszem a levegőt
2017. aug. 8. 14:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem már fáj az orrod akkor próbálj vissza szokni. Jobb lesz úgy, főleg ha csókolózni akarsz.
2017. aug. 8. 14:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha már nem*

Bocsi.

Én meg elfejtek írni, jól van..

2017. aug. 8. 14:49
 8/18 anonim válasza:

"Megszoktam, hogy a számon veszem a levegőt"

Gondolom az orrszőr meg viccből fejlődött ki az evolúció folyamán.

2017. aug. 8. 14:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy mit szoktál meg, attól még képesnek kell rá lenned, hogy az orrodon vegyél levegőt akkor, ha a szádon épp nem tudsz.

Ha egyáltalán nem tudsz az orrodon át levegőt venni, azzal nem csak annyi gond van, hogy "csókolózásnál idegesítő", hanem az elég komoly dolog, mindenképp mutasd meg orvosnak!

2017. aug. 8. 14:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Tudok ott venni csak ha egy idő után nem arra figyelek hogy ott vegyem akkor utána újra a számon veszem... itt a baj

Gondolkoztam azon hogy beragasztom a szám😂🔫

2017. aug. 8. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!