Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik képesek úgy igazán szeretni?
Figyelt kérdés
Nincsenek semmilyen sztereotípiáim ezzel kapcsolatban, de ennyi próbálkozás után már kezdem feladni.2017. aug. 7. 20:42
1/7 anonim válasza:
Igen vannak. En például túlzottan is. Sőt, nekem csomó ilyen barátom van. Próbalj meg máshonnan és/vagy másokkal is ismerkedni.
2/7 anonim válasza:
Csak több, mint 7 milliárd ember él a földön. Ebből 4 milliárd hímnemű (sacc - elvileg több nő van, mint férfi). Nem, bakker, ebből a 4 milliárdból egyik sem tud szeretni... (fuck logic). Ha 4 milliárd +1 lenne, akkor volna, aki tudna igazá szeretni, de így nincs.
3/7 anonim válasza:
Ismerek ilyet :D A barátnője 2 év után ráunt, mert hogy a srác mindig szerette :) női logika ne akard megérteni soha, csak fogadd el.
18f
4/7 anonim válasza:
Igen, sok az érzékeny, hűen szerető fiú van, de a grillezett dákókirályok a hangos kissebbség(legalábbis bízom benne, hogy nem a többség..), így nehezebb találni.
5/7 anonim válasza:
Jelen!🙌
Üdv. egy olyan fiú aki igazán tudna szeretni (ha lenne kit). 18/F
7/7 anonim válasza:
Én sajnos mindig "veled élem le az életem, fogadd el" szinten szeretek, ez okozta a legtöbb párkapcsolatom végét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!