Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom őt felejteni valaha is?
Volt egy srác, akibe beleszerettem. Fél évig hülyített, miután rájöttem, hogy kihasznált. Csak arra kellettem volna neki...én ebbe nem mentem bele, ő pedig közölte, vagy ez vagy semmi. Ez az érzelmi kihasználás nagyon megviselt, elég sokszor sírtam miatta. Már jobb a helyzet, viszont már egy hónapja, hogy utoljára láttam őt, mégsem tudom elfelejteni. Tudom, hogy nem éri meg, de folyton eszembe jut. Mit csináljak, hogy túllépjek ezen? Hogyan felejthetném el? Már eléggé felemészt ez a dolog.
19/L
Hát igen, még a lehető legrosszabb szerelmet is nehéz elfelejteni... De fontos, hogy tudd, ő csak kihasznált volna később is, ez biztos.
A szokásos kikapcsolódás, kirándulás, túrázás, strandolás segíthet, és persze próbálj meg keveset agyalni, gondolni a párkapcsolatokra(ez nagyon nehéz, én is tudom, személyes tapasztalat...). Az ilyen kérdésekre nehéz válaszolni, hiszen nem láthatunk bele egyikőtök fejébe se, így hatásos "technikát" írni is nehéz :(.
De sok szerencsét az elfeledéséhez ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!