Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 14 év korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 14 év korkülönbség nagyon sok? (30/f) 16/l

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 17:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha csak így meg tudtátok beszélni, akkor jobb is, ah nem erőltettétek.
2017. aug. 6. 17:15
 22/30 anonim válasza:
100%

Az apám 12 évvel volt idősebb anyámnál.

A nagyapám 20 évvel volt idősebb nagyanyámnál.

Életük végéig együtt maradtak.

Én 2 évvel voltam idősebb a feleségemnél.

A házasságunk 5 évig tartott, aztán elváltak útjaink.

Nem a kor számít, hanem az, hogy szeressétek, tiszteljétek egymást és hasonló céljaitok, elképzeléseitek legyenek, amiket közösen akartok elérni, megvalósítani.

Amennyiben mindezek megvannak és a felmerülő problémákat is higgadtan, egymásra odafigyelve tudjátok kezelni, (mint a szüleim és a nagyszüleim) akkor a köztetek lévő korkülönbség nem fog számítani.

2017. aug. 6. 18:46
 23/30 Nemes Zoltán ***** válasza:

Ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak.

Csináld amihez kedved van , ha a törvény nem tiltja:)

2017. aug. 8. 05:09
 24/30 Csakalinketszeretnem válasza:
Soknak tartom, de ha te nem akkor is várhatnál míg 18-19 lesz
2017. aug. 8. 20:41
 25/30 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Ti tudjátok, a ti életetek. Inkább az a gáz a részemről, hogy még gyereklány. De mint mondtam a ti életetek!
2017. aug. 9. 12:49
 26/30 anonim válasza:
Hát, én is szívesen elvinnék pár körre 16 éves lányokat, de hogy kapcsolati szinten hogyan tudna normálisan működni, azt nem tudom.
2017. aug. 10. 07:20
 27/30 Szegfűszeg válasza:

Nem sok, hanem nagyon sok! És szerintem szánalmas, hogy 30 évesen egy 16 évessel kezd. Meg aki 16 éves se nagyon értem, hogy mit is akarhat egy 30 éves férfitól.

Régen még csókolomot köszöntek ekkora korkülönbséggel.....

Na meg most őszintén! 16 évesen ..... az olyna pasi csak kihasználja a lehetőséget egy kis kalandra egy ilyen kislánnyal. Ami szerintem undorító és szánalmas!

Intelligens férfi elutasítja az ilyen fiatal lányok közeledését. Amennyiben nem, úgy ott gondok vannak!

2017. aug. 10. 17:24
 28/30 anonim ***** válasza:

Mint előbb írtam már, én sem nézem jó szemmel az ilyen kapcsolatot, kedves utolsó. De nincs jogod szánalmasnak, vagy undorítónak aposztrofálni, amíg nem látsz bele teljes mélységében. Egy harmincéves "vénembernek" is vannak érzelmei. És ha a szerelem nevű hormon meglódul, az nem néz se istent, se embert, se életkort, se társadalmi konvekciókat. Csak megy, és teszi a dolgát.

Szóval ne ítélkezz, bármennyire is erre predesztinál a kamaszos mindentudásod.

2017. aug. 11. 08:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen! A lány még fiatal korú. Nem tudom, hogy a btk ezt mivel honorálja.
2017. aug. 16. 22:42
 30/30 anonim ***** válasza:
Tapasztalat-szerzésnek jó. Netán ha gyereket is csináltok az már baj !!
2017. aug. 17. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!