Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 evesen egy 30 evessel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 evesen egy 30 evessel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 eves egyetemista vagyok, mar nem lakok otthon kulon fuggetlen eletet elek. Jarunk egy rendezvenyre egy baratnommel rendszeresen, ahol eleg joba lettunk az ottaniakkal es osszebaratkoztunk veluk. Az egyik sraccal, a legutobbi musor utan eleg sokat beszelgettunk, kiderult, hogy sok kozos van bennunk, aztan hirtelen szerelmet vallott. Mint mondtam o 30 eves en 19, neki is vannak felelmei a dologgal kapcsolatban, ahogy nekem is, viszont en megsem erzem akkora problemanak ezt a 11 evet. Mindketten dolgozunk, csak en mellette tanulok, kulon elunk. Ti mit gondoltok errol?

Jo tanacsokat koszonom !

2017. júl. 3. 13:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Hát most én is ezen gondolkodom. én 19 l ő 30 f.. :S
2017. júl. 3. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Az én szüleim között 20 év korkülönbség, és holtig tartó szerelem volt. (bármi lehet)
2017. júl. 3. 13:16
 3/13 anonim ***** válasza:

"en megsem erzem akkora problemanak ezt a 11 evet"

Megválaszoltad a saját kérdésedet. :) 29/F

2017. júl. 3. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Sosem értettem, miért jön be annyira a csajoknak ha valaki ennyivel idősebb. A szüleid véleményére is kíváncsi lennék. Szerintem nagyon sok, de ez végülis a te döntésed, ha megbánod, akkor szintén a te bajos lesz... Azért remélem majd a szokások nem változnak, amikor én 30 fölött leszek. (21F)
2017. júl. 3. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Soknak tunik ranezesre, de megprobalhatjatok es ha nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy elvarjatok, akkor mindenki halad tovabb a sajat utjan.
2017. júl. 3. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Neked kell tudnod, hogy mennyire szeret téged és mennyire szereti azt, hogy még fiatal vagy.

(Amúgy mit tanulsz, mit dolgozol?)

2017. júl. 3. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Egészen konkrétan leszarom, hogy hány évessel jössz össze.
2017. júl. 3. 13:39
 8/13 A kérdező kommentje:

Hat anyamek rendkivul eloiteletesek mindennel es mindenkivel, tobbek kozt ezert nem lakok mar otthon. Recepcios vagyok egy maganfogaszaton, mellette szociologiat tanulok az egyetemen.

Amugy nem, nem "mania" ez a +30 as dolog, nem is gondoltam ra elotte ugy, mert eszembe se jutott ilyesmi, tenyleg mindig csak beszeltunk kicsit es ennyi, aztan egy honapja volt ez az ominozus vallomas amitol tenyleg oszinten meglepodtem.

2017. júl. 3. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem az evszamnak kell egyezni, hanem a celoknak es a termeszeteteknek. Masoknak siman mukodik, es szinten masoknal hiaba van csak ket ev kozottuk szakitanak. Ez pont az a kategoria, ahol barmi lehet, mert a jo es a rossz vegre ugyanannyi pelda van, ennyibol nem lehet josolni.
2017. júl. 3. 14:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
19 multam, amikor megismerkedtem az akkor meg kb. 2 honapig 29 eves parommal. Egy percig sem jutott eszunkbe, hogy ez egyaltalan mar emlitendo korkulonbseg szamba menne. Azota is egyutt vagyunk, immaron 3 eve.
2017. júl. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!