Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen egy 30 evessel?
Sziasztok!
19 eves egyetemista vagyok, mar nem lakok otthon kulon fuggetlen eletet elek. Jarunk egy rendezvenyre egy baratnommel rendszeresen, ahol eleg joba lettunk az ottaniakkal es osszebaratkoztunk veluk. Az egyik sraccal, a legutobbi musor utan eleg sokat beszelgettunk, kiderult, hogy sok kozos van bennunk, aztan hirtelen szerelmet vallott. Mint mondtam o 30 eves en 19, neki is vannak felelmei a dologgal kapcsolatban, ahogy nekem is, viszont en megsem erzem akkora problemanak ezt a 11 evet. Mindketten dolgozunk, csak en mellette tanulok, kulon elunk. Ti mit gondoltok errol?
Jo tanacsokat koszonom !
"en megsem erzem akkora problemanak ezt a 11 evet"
Megválaszoltad a saját kérdésedet. :) 29/F
Neked kell tudnod, hogy mennyire szeret téged és mennyire szereti azt, hogy még fiatal vagy.
(Amúgy mit tanulsz, mit dolgozol?)
Hat anyamek rendkivul eloiteletesek mindennel es mindenkivel, tobbek kozt ezert nem lakok mar otthon. Recepcios vagyok egy maganfogaszaton, mellette szociologiat tanulok az egyetemen.
Amugy nem, nem "mania" ez a +30 as dolog, nem is gondoltam ra elotte ugy, mert eszembe se jutott ilyesmi, tenyleg mindig csak beszeltunk kicsit es ennyi, aztan egy honapja volt ez az ominozus vallomas amitol tenyleg oszinten meglepodtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!