Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen egy 30 evessel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 eves egyetemista vagyok, mar nem lakok otthon kulon fuggetlen eletet elek. Jarunk egy rendezvenyre egy baratnommel rendszeresen, ahol eleg joba lettunk az ottaniakkal es osszebaratkoztunk veluk. Az egyik sraccal, a legutobbi musor utan eleg sokat beszelgettunk, kiderult, hogy sok kozos van bennunk, aztan hirtelen szerelmet vallott. Mint mondtam o 30 eves en 19, neki is vannak felelmei a dologgal kapcsolatban, ahogy nekem is, viszont en megsem erzem akkora problemanak ezt a 11 evet. Mindketten dolgozunk, csak en mellette tanulok, kulon elunk. Ti mit gondoltok errol?
Jo tanacsokat koszonom !
2017. júl. 3. 13:09
11/13 anonim válasza:
Az én volt barátom és köztem 13 év volt.Nem éreztem soknak.Reszemrol oké volt minden,ő volt a nagy szerelem.Egyutt éltünk,de aztán gondolt egyet és összejött egy tőlem is fiatalabb csajjal,akivel 21ev lett a korkülönbség.Ket hónap után teherbe is esett,de gondolom közrejátszott a pénz és az autó :)
12/13 anonim válasza:
A fiatalságod és naivságod nyilván magyarázatot ad arra,miért vonzódik hozzád.Viszont a fejébe nem látunk bele,ha azt érzed,hogy vonz,úgyis meg fogod próbálni.A tapasztalat meg kell,akár pozitív,akár negatív.
13/13 anonim válasza:
Teljesen szituacio fuggo, nem ezen a 11 even fog mulni. ez nem is olyan nagy kulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!