Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy a korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy a korkülönbség nem számít, de 20 évesen egy 14 évessel? Normális ez?

Figyelt kérdés

Egy srácba hónapok óta szerelmes vagyok. Mindennap találkozunk, nagyon jól elvagyunk, sokszor keresi a társaságomat, egyszer egy csók is majdnem volt köztünk. Már teljesen beleéltem magam, hogy összefogunk jönni, de tegnap kicsit összetörte a szivemet.

Azt mondta, hogy valamit be kell, hogy valljon. Egyből azt hittem, hogy szerelmet fog vallani.. és végül is úgy kezdte, hogy "szerelmes vagyok".. csak éppen nem belém, hanem egy 14 éves kislányba. Azt mondta, hogy teljesen levette a lábáról.

Kicsit úgy érzem, hogy egy normális 20 éves fiúnak egy 14 éves kislány úgy, mint nő nem tud tetszeni nem, hogy szerelmes legyen belé. Lehet, hogy csak a féltékenység miatt látom így, Ti mit gondoltok?

18/L

2014. jún. 25. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
20 éves pasi 14 kislány nemááááár ez undorító
2014. jún. 25. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez gáz... később egyáltalán nem sok a 6 év, de ilyenkor még igen. Örülj neki, hogy kiderült, hogy beteges.
2014. jún. 25. 17:38
 3/13 anonim válasza:
Normális ha 2 hét járás után nem basz meg:'DDDDD
2014. jún. 25. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt amit az 1.
2014. jún. 25. 17:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Pedig ki se nézné belőle az ember. Helyes, van humora, tényleg minde. szinten normális...nak tűnik.
2014. jún. 25. 17:41
 6/13 anonim válasza:
Hát ez elég gáz...de ha a kislány 14 évesen úgy néz ki mint egy 20 éves és ennek tetejébe úgy viselkedik mint egy útszéli, akkor nem csodálkoznék, hogy levette a lábáról...
2014. jún. 25. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem 21 évesen volt egy 14 éves barátnőm. Hihetetlenül izgató tud lenni egy ilyen csaj. A hamvassága, a felszín alatt megbúvó bátortalansága.
2014. jún. 25. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Higgyetek nekem manapság sok 14 éves úgy néz ki, hogy szétdurran tőle az ember farka. Plusz valóban lehet valami perverz izgalom is abban, ahogy félig-meddig ügyetlenül dolgozik a fiún.Persze ebben a korban soknak számít 6 év, de egy érettebb gondolkodású lány ezt feledtetheti könnyen.
2014. jún. 25. 17:45
 9/13 A kérdező kommentje:
14 évesnek néz ki és amennyire ismerem ( húgom osztálytársa volt ) a viselkedésre is annyi.
2014. jún. 25. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
19 éves létemre 14 éves barátnőm van...és? :D nagyon élvezem az egészet, és szeretem :D
2014. jún. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!