Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy a korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy a korkülönbség nem számít, de 20 évesen egy 14 évessel? Normális ez?

Figyelt kérdés

Egy srácba hónapok óta szerelmes vagyok. Mindennap találkozunk, nagyon jól elvagyunk, sokszor keresi a társaságomat, egyszer egy csók is majdnem volt köztünk. Már teljesen beleéltem magam, hogy összefogunk jönni, de tegnap kicsit összetörte a szivemet.

Azt mondta, hogy valamit be kell, hogy valljon. Egyből azt hittem, hogy szerelmet fog vallani.. és végül is úgy kezdte, hogy "szerelmes vagyok".. csak éppen nem belém, hanem egy 14 éves kislányba. Azt mondta, hogy teljesen levette a lábáról.

Kicsit úgy érzem, hogy egy normális 20 éves fiúnak egy 14 éves kislány úgy, mint nő nem tud tetszeni nem, hogy szerelmes legyen belé. Lehet, hogy csak a féltékenység miatt látom így, Ti mit gondoltok?

18/L

2014. jún. 25. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
úgyérzem ez már súrolja a pedofilia határát..
2014. jún. 25. 18:23
 12/13 anonim válasza:

Rosszul érzed, Barney :D

24 éves vagyok, egyszerűen nehezemre esik elképzelni, hogy 14-15 éves lánnyal járjak, mert már erősen a jövőmre koncentrálok ebben a korban, és egyszerűen nincs helye egy ennyire fiatal lánynak az életemben.

Viszont ha a srác nem így gondolkodik, hanem inkább a kiscsajjal lenne el, szívügye :D Hülyeség amikor a fiúk azzal védekeznek, hogy sokkal érettebb a koránál, egyszerűen csak izgatja őket/minket a sokkal fiatalabb lányok szűziessége, és ennek az egésznek az enyhe perverzizása.

Én megértem a srácot, megértem, hogy vannak ilyen retardált emberek, mint én, csak más szempontból azok :D

2014. jún. 25. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a pedók roh...dtul a kifejletLEN lányokra gerjednek.

A mai 14 évesek nem ilyenek. Nagy a mellük, jó a testük és a fenekük (többnyire), a legtöbben smink nélkül is idősebbnek néznek ki nálam, és nem azért, mert kiélt kurv..k egytől-egyig, sőt. Ezt 16 éves lányként írom. Évről évre érettebbnek tűnnek ezek a mai fiatalok, még ha agyilag nem is feltétlen azok, de sokuk viszont meghaladja más huszonévesek agyi átlagát... kivételek mindig akadnak.

Persze, lehet, kicsit az is beszél belőlem, hogy 14 évesen nekem is 20 éves barátom volt. És tudjátok mit, most két és fél után 16 évesen van 22 éves barátom. Ő fiatalosan néz ki, én koromnak megfelelően, folyton van közös témánk, közös terveink a jövőre nézve, és azt hiszem, ez számít, nem a kor. Persze cáfoljatok meg, ha szerintetek ez olyan borzasztó nagy dolog ennek ellenére is...

2014. jún. 26. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!