Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok én sok embert meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok én sok embert meg kérdeztem ezen a téren és nem értem valaki el tudja magyarázni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha megkérdezem ki tetszik/tetszett nekik (hiresség/celeb) legtöbben Justin Bieber nevét emlegetik.... Nektek nem tetszett az egykori 20 éves Axl Rose vagy Brat Michael???
2017. aug. 3. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon unatkozol😂
2017. aug. 3. 22:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán csak nem értem a dolgot..
2017. aug. 3. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nem jon be justin bieber😂
2017. aug. 3. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Rossz lányokat kérdezel:D

Nekem spec nem jön be.

17/L

2017. aug. 3. 22:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak Justin nem egy férfias figura ennyi erővel nőt is mondhatnánk hogy mondjuk Madonna tetszik nekik...
2017. aug. 3. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom kiket kérdeztél meg, de nekem ő egyáltalán nem jön be. Gyakorlatilag nincs egy ismerősöm sem aki őt mondaná. Mindenkinek más tetszik. De egyébként is úgy gondolom, hogy felesleges azzal foglalkoznod, hogy másnak ki tetszik. Mindenkinek van egy ideálja, sokaknak ez, neked más. Fogadd el.
2017. aug. 3. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Nem hiszem, hogy nőies. Inkább van egy stílus amit ő követ. Attól még nem változik meg a neme.
2017. aug. 3. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz lányokat és ne fiúkat, akkor talán normális választ kapsz. 17/l
2017. aug. 3. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ismernek mást azok akiket kérdeztél
2017. aug. 3. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Uuu tudom ez nem ide tartozik vagyis félig, de annyi nekem justin nem jön be... inkább Conor Mcgregor😂😍 az a pasi nagyon durva😂

14/L

2017. aug. 3. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!