Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg aranyos ha egy lány elkezd hadarva magyarázni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 17:47
2/6 anonim válasza:
az nagyon aranyos amikor egy lány zavarban van!:D
3/6 A kérdező kommentje:
Nálam az nagyon nem aranyos full vörös az egész fejem olyankor és valami nagyon bénán terelek témát...
2015. nov. 25. 18:23
4/6 anonim válasza:
Ha jó a testbeszédje a lánynak, akkor aranyos:D Ha viszont ettől elmegy a lánynak a kedve, az már nem aranyos, nagyon nem.. egyszerűen mosolyogj azon is ha bénázol, hiszen ebből tanulsz, örülj annak, hogy "tanulhatsz":) Előbb utóbb ez úgyis kiveszik belőled a sok izgulás:D Mondjuk az erőltetett mosoly se annyira jó, inkább az a fajta amikor nagyon zavarban van a lány, de amúgy meg mosolyog..:D Na egy olyan pillanatot őrizgetek a fejemben én is egy lányról már hónapok óta, mint egy képként a fejemben, és ha akarnám se tudnám kivárni:D
5/6 A kérdező kommentje:
Nálam sokszor azt várják hogy kezdjek el magyarázni, pedig semmi izé nincs abban ahogy magyarázok, csak mondom a magamét és közben mindig elkezdek egy idő után nagyon hadarni és témáról témára kezdek ugrálni, meg elvileg fejek vágok (ami tuti nem igaz) vagy bologatok..
2015. nov. 25. 18:37
6/6 anonim válasza:
szerintem mondjuk ez is relatív, valakinek jól áll, valakinek nem, én most csak úgy tudom elképzelni ezt a helyzetet, hogy beleképzelem lányismerőseim arcait a helyzetbe, és főleg olyanokat akik bejönnek, de nekik nagyon jól állt/áll ez a dolog:D Lehet neked is jól áll nem tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!