Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Sziasztok segítséget kérek.
Ma az egyik órán a mögöttem ülő fiú megtetszett.
Egyedül volt nem beszélt bele az órába, mint a többiek. Csak rajzolt és elvolt magában, bár volt, hogy hangosan gondolkodott :)
Már tavaly is volt vele órám akkor inkább a nagyobb szájút játszotta, belebeszélt az órába, értelmetlen dolgokat mondott.
Nem tudom hogyan kéne közelíteni felé.
Most, hogy mögöttem ül jobban tudnák vele beszélgetni a szünetben és órán egyaránt, mivel olyan órán vagyunk együtt ahol tudunk beszélgetni. Sajnos óra után hamar eltűz, így nem tudok vele utána beszélni.
Tavaly jött a sulinkba. Elég alacsony, az évfolyamunkban ő a legalacsonyabb. Nem az a bunkógyerek, mint amilyenek lenni szoktak mostanában a fiúk. Ha ránézek, valahogy olyan jó érzés tölt el. Még mindig előttem van az arca :)
Tippeket tudnátok adni, hogy mit mondjak neki, mit csináljak?
Meséljek vicceket?
Levelezzek vele órán?
Jelöljem be fb-n ?
Ilyen tippeket kérnék, hogyan tudnám a tudatára adni, hogy érdeklődöm felé?
Örülnék, ha több lenne, mint barátság, de ha a barátja lehetnék már az megtisztelő lehetne :)
(7. osztályosak vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!