Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingeztunk a baratommal. Hogy csinaljam?
Figyelt kérdés
Most volt ilyen eloszor.en fogdostam a farkat es aztan csak ugy adtam ra egy csokot aztan nyalogatni kezdtem de mindezt boxeren keresztul.utana a szamba vettem.boxeren keresztul is elvezik a fiuk?nem gaz?2015. aug. 23. 20:43
1/8 anonim válasza:
Fogadok a jégkrémet te is élvezed csomagolásában elnyalni...
-.-
2/8 anonim válasza:
Hallod, de most komolyan!
Inkább pingpongozzatok legközelebb!
3/8 anonim válasza:
Nekem csak 1 reakcióm van erre:
XD
4/8 anonim válasza:
Valamennyire lehet. De ha pl száraz, és hozzádörzsölődik a makkhoz a boxer, akkor nem.
5/8 anonim válasza:
Nem kell cseszegetni, azért tette fel a kérdést, mert jót akar, nem az élcelődést meg a lecseszést hallgatni. Nem értem ezt a rosszindulatot.
Legközelebb azért boxer nélkül csináld, úgy élvezetesebb :)
6/8 anonim válasza:
Engem pl az ilyen nagyon felizgat. Ez a boxeren keresztüli játék már így leírva is beindít! Ne törődj a sok hü*yével itt. Én sokat megadnék egy olyan lányért aki magától csinál ilyen perverz kis dolgokat aztán visszavonolút fúj. Nekem ez nagyon bejön mert küzdenem kéne érted. 20F
7/8 anonim válasza:
"pettingeztünk" ?
Amíg a szót nem tudod leírni, addig meg se próbálkozz vele. AMúgy is max. 13-4 lehetsz. Anyukádék tudják, hogy fa.szt nyalogatsz?
8/8 anonim válasza:
6-os kivancsi lennek hogy akkor is beinditana-e ha csak 13-14 eves lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!