Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy ő is akarjon? Már kérdeztem tőle de. Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval ő az osztálytársam és a barátnőm és szeretném megcsókolnide nem tudom hogy ő is akar-e. Egyszer már kérdeztem tőle erre igent mondott de utána azt mondta hogy korai2017. jún. 18. 19:10
2/10 A kérdező kommentje:
1 hónapja kb.
2017. jún. 18. 19:13
3/10 anonim válasza:
Nem azzal kezdődik egy kapcsolat , hogy el csattan az első csók ? :D
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én szeretnék de fogalmam sincs arról hogy érjem el!!!(Ha mégis megcsókolnám akkor meg attól félek hogy csak nekem azért kell mert... Meg utána szakít velem)
2017. jún. 18. 19:20
5/10 anonim válasza:
Általában első csóktól számít valami kapcsolatnak.
6/10 A kérdező kommentje:
Hány évesekre gondolsz?
2017. jún. 18. 19:32
7/10 anonim válasza:
Még az ovisok is adnak egy puszit ilyenkor a másiknak :D szóval akárhány
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm(az érdekelt, hogy érjem el, hogy csókolózni akarjon)
2017. jún. 18. 20:17
9/10 anonim válasza:
Ezt igazából nem elérni kell... Olyan szituációnak kell lennie, és tényleg érezni fogod, hogy nah most kell megcsókolnom.
10/10 anonim válasza:
Sehogy. Várd ki azt a helyzetet, amikor meg akar csókolni. Itt már nem az számít, hogy te mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!