Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az Anotalk vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az Anotalk vagy az ehez hasonló oldalak használhatók párkeresésre?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan azt fogják mondani hogy nm de én azért kíváncsi vagyok a véleményetekre miért nm? vagy miért igen?ammm...szerintem használható párkeresésre mert igaz hogy a fent lévők nagyrésze hülye köcsög aki csak szexcsetelni vagy egyéb dolgokat csinálni megy fel de azért van egy kevés normális is....én pl Anotalkon éjszakákat beszélgettem lányokkal nagyon megértettük egymást és a csajomat is Anotalkon ismertem meg akivel most együtt vagyunk:)

2017. aug. 3. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Természetesen használható, ahogy a gyakorikérdések is... de anotalkon elég ritka a normális lány/fiú. Neked valószínű szerencséd is volt
2017. aug. 3. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Csak a távolság..
2017. aug. 3. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Használhatók, de tényleg ritka az értelmes ember arrafelé. Az biztos, hogy sok türelem kell hozzá.
2017. aug. 3. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem mert ha ki is fogsz egy aranyos rendes értelmes lányt/fiút, kiderül hogy az ország másik felében lakik aztán megy az önmarcangolás.
2017. aug. 3. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Én egyszer mentem fel anotalkra mikor unatkoztam. Már idegesített a sok perverz hogy mindenki szexchatelni akart, de végül megismertem egy tök aranyos srácot akivel többb mint egy órát beszéltem. Sajna nem találtam meg facen így nem tudtunk tovább beszélni
2017. aug. 3. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
De minek kell párkereső oldal neked hogyha azt írod hogy most van barátnőd?
2017. aug. 3. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Én ott ismertem meg azt a lányt akiből nem tudok kiszeretni.. együtt is voltunk 7,5 hónapig. Ha sikerül a távolságot és a családot legyőzni akkor bátran merem ajánlani másoknak is párkeresésre.
2017. aug. 3. 17:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nm azért kérdeztem mert pár kereső oldalt keresek hanem érdekel mit gondoltok erről
2017. aug. 3. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem el kell járni bulizni új emberekkel ismerkedni. Könyebb mint a gép mögött.
2017. aug. 3. 23:07
 10/11 anonim válasza:

6 hónapja ott ismerem meg a barátnőm:D

200km van közöttünk de sikeresen győzzük le újra meg űjra :)

2017. aug. 28. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!