Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neocidol 600 EC-t használhatok...

Neocidol 600 EC-t használhatok kutyára, mert a leírásban szarvasmarha és hasonló állatok vannak feltüntetve. Illetve ma szedtem ki a kutyából 4 kullancsot, de lehet van még akkor is megfürdethetem?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Állatorvostól kérdezd, ő ért az ilyenekhez.

A kullancsokat előbb keresd meg, szedd ki, és utána fürdess kutyát, különben esetleg fuldoklás közben tele találják öklendezni fertőző nyállal a kutyát.

2013. máj. 5. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy beleszólok, de ti honnan szeditek? Nekem pár hónapja mondták a patikában amikor venni akartam, hogy már nincs ilyen, Neostomosant kellett vennem. Amúgy még régebben használtam kutyára és nem volt semmi baja tőle.
2013. máj. 6. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
beszélj dokival, de ezek a legjobb szerek, annyi , hogy kutyára nincsenek törzskönyvezve.
2013. máj. 6. 06:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy 4-5éve még kutyára is törzskönyvezték, azóta valamiért nem ezért került ki a felhasználási körből is, én használnám minden gond nélkül, de persze nem árt ha az állatorvost megkérdezed (nekünk volt aki ajánlotta volt aki inkább azt mondta, hogy Neostomosant használjunk).
2013. máj. 6. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Közben kiderül, hogy kivonták a forgalomból és én is neostomosan-ant vettem (hozzáteszem ugyanúgy néz ki és ugyanolyan a szaga mint a neocidal-nak ) és vettem a kutyára scalibor nyakörvet. Nem volt olcsó, de fél évig hat és legalább használ.

Köszi a válaszokat!

2013. máj. 16. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!