Neocidol 600 EC-t használhatok kutyára, mert a leírásban szarvasmarha és hasonló állatok vannak feltüntetve. Illetve ma szedtem ki a kutyából 4 kullancsot, de lehet van még akkor is megfürdethetem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 22:21
1/5 anonim válasza:
Állatorvostól kérdezd, ő ért az ilyenekhez.
A kullancsokat előbb keresd meg, szedd ki, és utána fürdess kutyát, különben esetleg fuldoklás közben tele találják öklendezni fertőző nyállal a kutyát.
2/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy beleszólok, de ti honnan szeditek? Nekem pár hónapja mondták a patikában amikor venni akartam, hogy már nincs ilyen, Neostomosant kellett vennem. Amúgy még régebben használtam kutyára és nem volt semmi baja tőle.
3/5 anonim válasza:
beszélj dokival, de ezek a legjobb szerek, annyi , hogy kutyára nincsenek törzskönyvezve.
4/5 anonim válasza:
Úgy 4-5éve még kutyára is törzskönyvezték, azóta valamiért nem ezért került ki a felhasználási körből is, én használnám minden gond nélkül, de persze nem árt ha az állatorvost megkérdezed (nekünk volt aki ajánlotta volt aki inkább azt mondta, hogy Neostomosant használjunk).
5/5 A kérdező kommentje:
Közben kiderül, hogy kivonták a forgalomból és én is neostomosan-ant vettem (hozzáteszem ugyanúgy néz ki és ugyanolyan a szaga mint a neocidal-nak ) és vettem a kutyára scalibor nyakörvet. Nem volt olcsó, de fél évig hat és legalább használ.
Köszi a válaszokat!
2013. máj. 16. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!