Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan léphetnék túl? Lehet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék túl? Lehet, hogy egy kicsit komolyabb a baj?

Figyelt kérdés

Minden kb 5 évvel ezelőtt kezdődött. Még nagyon fiatal voltam. Volt egy fiú, aki udvarolt nekem. Kedveltem is. De sosem mondtam el neki. Tudtam, hogy nem lehet "jövőnk." Ezt ő is tudta. Szeretett. Próbálkozott is, de én nem engedtem neki. Semmit. Nem engedtem bizonyítani. De... Nagyon megbántott a viselkedésével és tetteivel. 2 évvel később egy másik országba költözött hátrahagyva engem is. Örültem neki. Minden kapcsolatot megszakítottam vele, mert el akartam felejteni. Sikerült is. Egy ideig...

Az évek alatt elkezdtem a középiskolát. Ott is volt már néhány udvarlóm. Most már csak egy maradt. Egy, aki nagyon kitartó és tud ezekről a dolgokról. Őt is kedvelem.

A napokban azonban a fiú visszaköltözött, nem is olyan messze tőlem. Tegnap jött át meglátogatni. Ez nagyon felzaklatott, de nem tudom miért. Már rég nincs semmi közünk egymáshoz.

A kérdéseim igen bonyolultak... Lehet, hogy emiatt a múltbeli eset miatt nem tudok adni egy esélyt az új udvarlómnak? Hogyan tudnék túllépni ezen a múltbeli eseten, lehetőleg anélkül, hogy szakemberhez kellene fordulnom? Megeshet hogy esetleg szeretem azt a fiút a múltamból? Hogy valamiért még mindig kötődöm hozzá? Esélyt kellene adnom az új udvarlómnak? Miért/miért nem? Lehet, hogy valami érzelmi/pszichológiai sebet hagyott ez bennem? Lehet komolyabb probléma is?

Tudom, gyerekes probléma és azt is tudom, hogy nem igazán megválaszolható kérdések, de szeretném tudni a véleményeket. Nagyon sokat jelentene. Remélem nem kell említenem, hogy normalis, nem sértő/bántó válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm.

2017. aug. 2. 01:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj én végigolvastam ezt az egészet. De nem tudom hogy mi volt a multadba így a kérdéseidet sem tudom megválaszolni. De azt javaslom hogy ezeket a kérdéseket magadnak is tedd fel. Vajon te miket válaszolnál rá? Mert szerintem ez is lényeg. Persze véleményt mástól is lehet kérni de ahoz tudni kéne az egész történetet is. Hiszen a történelem is a multon alapszik, és csak az tudja megmondani hogy boztosan ugy volt e minden ahogy most tanuljuk aki akkor abban az időszakban élt.

L

2017. aug. 2. 01:28
 2/3 anonim ***** válasza:
*biztosan
2017. aug. 2. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a stílusod, jól írsz, nincs helyesírási hibád sem. Biztos, hogy te egy gimista lány vagy? Vagy valaki a leendő regényéhez keresi a válaszokat??

Ha az vagy, akkor azt válaszolom, hogy ilyen fiatalon nem ez a két ember lesz csak az életedben. Ha az a másik fiú végleg visszaköltözött, és szeretne veled újból járni, akkor mérlegelném, hogyan, miként bántott meg, meg lehetne-e neki bocsátani, mert úgy látszik, még mindig jobban szereted őt, mint az új fiúdat. Én nem is erőltetném az újjal a kapcsolatot, mert látszik, hogy a másikat jobban szereted.

2017. aug. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!