Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiuval megbeszeltuk, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiuval megbeszeltuk, hogy haverok leszunk, neha szexelunk, de mas valaki nem johet szoba szex teren. Viszont ennek ellenere mindig keres, erdeklodik felolem, elhivogat haverjaival ide-oda. Szerintetek lehet ebbol valami komolyabb?

Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak szex de ha lesz 1 csaja nem szexelhet vele gondolom akar..
2016. jan. 24. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:

És jó szextárgynak lenni?

Jó ég, már ebben a korban is csak az érzelemmentes bas.zás megy.

Hány éves pi.csa vagy?

2016. jan. 24. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
A kerdesedre valaszolva nem...ha mas valakirol lenne szo nem mentem volna bele...lehet picit aljasnak tunik de csak azert mentem bele mert megszerettem...viszont o bizonytalan..komoly kapcsolatnak indult..es csak remelni tudom,hogy idovel o is igy erez ...
2016. jan. 25. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:

#3: Ebben ne bízz....mi férfiak szexkapcsolatban nem szeretünk bele a nőkbe, ez csak nektek a szokásotok.

Lányként többet érsz annál, hogy dugásra használtasd magad....gondolkozz már. Hogy fog így egy normális srác valamire értékelni? Sehogy. Nálam kizáró ok lenne.

2016. jan. 25. 21:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazad lehet ...pontosan azert tettem fel itt a kerdest,mert kivancsi voltam,hogy egy kulsos ezt,hogy latja..mert engem elvakitott a dolog sajna..koszi az oszinte valaszt,mkepp. elgondolkodom rajta,hogy igy ennek van-e barmi ertelme...
2016. jan. 25. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs értelme... A normális srácok az ilyen szexkapcsis lányokat nem tartják sokra, ugy csinálj ilyeneket...
2016. jan. 26. 11:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos amit mondasz,viszont rengeteg ellenpeldat is hallottam mar,hogy ilyen nyitott kapcsolatbol,rendes kapcsolat alakult ki ...es en ebbol indultam ki.
2016. jan. 27. 08:10
 8/11 anonim ***** válasza:

De miért ilyen szánalmas módon akarsz hozzájutni egy kapcsolathoz? Nem normális így kapcsolatot kezdeményezni, főleg nem egy tininek. Szülőként elsüllyednék szégyenemben, ha a lányomnak ilyen eszébe jutna....

Sajnálom, hogy nem érted annak a lényegét, amit írtam.....

2016. jan. 27. 17:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Ertem en a lenyeget...sokat gondolkoztam az elmult napokban es teljesen igazad van ...nem is ertem,hogy fordulhatott ilyen az eszembe..egyaltalan nem jellemzo ram az ilyesmi...lenyegre visszaterve sikerult vele lezarni ezt a "kapcsolatot" es remelem most mar ez igy is marad!! Koszonom,hogy felnyitottad a szemem,rajtad kivul nem sokan reagaltak igy erre a dologra amikor megkerdeztem oket..tobb ilyen realista emberre lenne szukseg ebben a vilagban,amilyen te vagy!!;)
2016. jan. 27. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan mondod??

Nagyon jó, hogy észhez tértél. :) DE akkor tarts is ki emellett az döntésed mellett és ne hagyd magad manipulálni!!! Semmiképp...

Tartsd magad többre.

Nekem is reményt adtál most, hogy van plusz egy normális lány. Ez sokkal értékelhetőbb!

Örülök neki, hogy tetszett és elfogadtad, amiket mondtam és hogy segítettem! :) De komolyan, nem is gondoltam volna.

2016. jan. 27. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!