Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam a nővérem előtt maszturbálás közben! Szóba hozzam előtte? 19f
Figyelt kérdés
Nagyon furán érzem magam emiatt.2015. jún. 13. 14:55
2/13 anonim válasza:
Kérd meg, hogy maszturbáljon ő is előtted! :-) Tényleg, hogy buktál le?
3/13 anonim válasza:
ha nem hozza fel akkor te sem foglalkozz vele. nyilván a nővéred is maszturbál.
4/13 anonim válasza:
Most mit kell ezen megbeszélni? Ő is tudja mit csináltál és miért, meg te is. Nincs ezen mit megbeszélni. Majd legközelebb kopog, vagy te csinálod úgy, hogy ne kapjanak rajta.
5/13 anonim válasza:
fogod és élsz tovább úgy mintha mi sem történt volna. vagy csak én vagyok olyan hogy nagyon kínos dolgokat még ha muszáj lenne se hoznék fel témának?
6/13 anonim válasza:
Inkább ne. Úgyis csinálja ő is, természetes dolog.
7/13 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy szerinte nagy e a farkad :)
8/13 anonim válasza:
Ez közelebb is hozhat egymáshoz két testvért.Eddig tabu volt köztetek a szex,ha ügyesen jössz ki belőle mostantól rendszeresen beszélgethetsz vele erről a kényes témáról és mindketten profitálhattok belőle.
9/13 A kérdező kommentje:
utolsó!! nagy a farkam elhiheted :DD úgy történt, hogy senki nem volt otthon, ő a barátnőjénél aludt, úgy volt csak holnap jön, de ma hazajött, én pedig a nappaliban vertem, de amúgy már a spermát takarítottam fel a padlóról, és ahova ment, de még állt a farkam, igazából láttam a meglepődöttséget az arcán, de sztem tök normálisan kezelte, szinte úgy csinált mintha nem is látott volna semmit, azt mondta, hogy: bocsi majd beszélünk, de most megyek a fürdőbe, mert nagyon kell pisilnem :D azóta nem beszéltünk :D
2015. jún. 13. 15:52
10/13 Közveszélyes Kontár válasza:
es mi a problema? mi a fura erzes?
mindeg ferdeszemel fog nezni ezutan teged ugygondolod? nem hiszem, de kikelene fejtened ahogy masok is kertek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!