Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú barátom akivel hnap talalkozok, sztem meg akar csókolni mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
Szval van egy nagyon kedves fiú barátom aki a legjobb barátom, a fiú mar mondta nekem többször h tetszem neki stb.. És szoktunk találkozgatni sokszor és meg ott vannak baratnoim is viszont most azt mondta h csak ketten legyünk és hogy menjünk fel hozzá egy kicsit, és nem rég volt nyaralni hozott nekem ajándékot is amit hnap fog odaadni és sztem meg akar csókolni mar többször is akart csak mindig mondtam h inkább ne. És most nemtudom mit tegyek ha esetleg meg akarna csókolni engedjem e neki?2017. júl. 31. 23:36
1/4 anonim válasza:
Tetszik neked vagy sem? Ha igen, hagyd. Ha nem, akkor ne, mert azzal férre vezeted.
2/4 anonim válasza:
Figyu, ezzel nem megbántani akarlak, de ezt kajak ki kellett írni? :D Ha bejön, hagyd, ha nem, akkor finoman utasítsd el a srácot. Ilyen egyszerű. XD
4/4 anonim válasza:
Vágjad gerincre aztán többet nem akar megcsókolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!