Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje találkozgatok egy lánnyal, gyakorlatilag olyanok voltak a találkozók mint egy randi, viszont nemrég azt mondta, hogy nem szeretné, ha félreérteném ezeket a találkozókat, akkor kizárt, hogy bármit is akar?
Ezt úgy mondom, hogy elhívtam színházba egy romantikusabb darabra és erre mondta, hogy szívesen eljön velem de nem szeretné, hogy félreértsem.
Amikor meséltem arról, h megcsókoltam egy lányt megnyalta a száját és állítólag ez annak a jele, h ő is akarná a csókot, de biztos ki fogtok oktatni.
Egyébként meg szerintem azért mondhatta ezt, hogy pont ne tűnjön "kvának" egy felnőtt (25) párkapcsolatban meg amúgy sem úgy mennek a dolgok mint az oviban, hogy kitalálják a kölykök, hogy járnak és onnantól ők a szerelmes pár, hanem azért jó sok találkozó kell mire a lány is dönteni tud.
Szerintem nem kizárt, hogy akar valamit.
Mit tudsz a hapsijáról? Mert ez fontos abban az esetben, hogy mennyire van TÉNYLEGESEN esélyed. Egy nő pláne 25 éves, nem fogja otthagyni a pasiját, egy rosszabb parti miatt. (anyagiak, kiállás, érdeklődési kör, duma stb)
Ha a csávója nálad jobb mukinak tünik, akkor vedd komolyan,hogy szárazbarát vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!