Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A szexualitás a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A szexualitás a párkeresés során hányadik helyen szerepel?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
A szexualitás azért nem az első ami kiderül a másikról, max sejteni tudjuk hogy milyen lehet az ágyban. De szerintem mindenkinek kicsit fontos még ha nem is vallja be a legtöbb ember:) És most nem a 14-16 évesekre gondolok :D 18/l
2017. júl. 28. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha fiút keresek, azért nem árt, ha szereti a lányokat... De engem speciel nem zavarna, ha a fiúkat is szereti, csak engem hagyjon ki abból
2017. júl. 28. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem érdekel.

14/L

2017. júl. 28. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Első helyen. Számomra :)
2017. júl. 28. 19:37
 5/7 anonim válasza:
100%

Első kérdés helyesen az lenne, hogy 24 órából hány óráig tart a szex naponta?

Mert ha mindennap csak 5 percig, akkor van még egy pár fontos dolog ami megelőzi rangsorban!

Ezt vehetnénk viccnek is, de sajna ezt nem méri fel fiatalon az ember, és aztán amikor már gyereke van, meg is fizeti az árát rendesen.

Szóval azért van egy rangsor, amit fejben kéne tartani, ha már a párkeresésről beszélünk (persze nem mindegy mit hívsz párkeresésnek, az egy éjszakait, a hosszabb idejűt, vagy az egész életre szólót....), mint a párod felelősségérzete, az élete megalapozottsága, a józan gondolkodása, a szeretetre valóképessége, az őszinte igaz embersége, a gyerekszeretete, a házimunkára, barkácsolásra való hajlama és hozzáértése, stb. folytathatnám. Szóval használni kéne a józan eszünket a párválasztásnál és nem csak belemerülni a rozé ködbe és a szexbe.

2017. júl. 31. 14:31
 6/7 anonim válasza:

Számomra azért sokad rangú, mert így 30 fölött, jó pár tapasztalattal azt mondhatom, hogy idővel úgyis egymáshoz idomultok. Még ha nem is olyan robbanásszerű az első, a szeretet és egymás megismerése később csodálatossá teszi.

Persze van egy szint, illetve ha valaki önző, köcsög módon viselkedik az ágyban, akkor menekülés!! :D

2017. aug. 2. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehetne kicsit konkrétabban a kérdést?
2017. aug. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!