Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti melyiket valasztanatok? Ha egy csaj 173cm és 70kg vagy ha 173cm és 50kg?!
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 08:02
11/19 A kérdező kommentje:
kÉRLEK NE ÍRJATOK PRIVÁTOKAT, AMIBEN ISMERKEDNI SZERETNÉTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. júl. 27. 21:39
13/19 anonim válasza:
Magasabb nőt.Ezek a kiscicák nem bírják a strapát.Csak a szájuk jár vagy az se.180-190 már jöhet.
14/19 anonim válasza:
Semelyiket. Én, int családom férfitagjai, a pöttöm csajokat imádom.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom mirol beszeltek. en 166 cm vagyok 64 kg es 36 (S) os ruhakat hordok... akkor en most kover vagyok?
16/19 anonim válasza:
#15: Igen. Minden ruhát máshogy számoznak. Nekem 70/A a melltartóméretem, de van 75/C-sem is. Akkor én most mégsem vagyok kismellű? Dehogynem, csak abból a típusból éppen C-s kell.
17/19 anonim válasza:
90 cm a csipom es a mellem is a derekam pedig 67 cm ...
18/19 anonim válasza:
Ha ez neked kover, akkor gratulalok.. ram azt szoktak mondani, hogy vekony. a 173 cm hez pedig a 70 kg testfelepitestol fugg, ezt igy nem lehet megmondani. lehet vekony de husos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!