Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves elmúltam. Korai lenne még egy kapcsolat igaz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 21:14
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem ez inkább érettség, mintsem korfüggő, de tény, hogy rengeteg ennyi idősnek, sőt, fiatalabbaknak is van már kapcsolata. Ha te korainak érzed várj vele, bőven van még időd.
3/8 A kérdező kommentje:
2) Hát igen..azt hiszem várnék vele és köszi! :)
2017. júl. 23. 21:31
4/8 anonim válasza:
Igazából ha azt érzed hogy készen állsz és szereted, akkor nem korai. Nekem 13 éves koromban volt először barátom, egész sokáig, 7 hónapig tartott a dolog. A második pedig csak egy hónapig. Azóta szólóban nyomom ;)
5/8 anonim válasza:
Hát ha te úgy érzed hogy neked korai lenne...te döntöd el.
Nekem volt nem rég egy kapcsolatom és szerintem nem volt korai.
14/l
6/8 anonim válasza:
Ha felteszed ezt a kérdést akkor igen korai. Nem értem minek megkérdezni ha tudod hogy te még nem szeretnél. Nem lecseszni akarlak vagy valami, de nem kell minden szart megkérdezni amire úgyis tudod a választ. Ez tud a legjobban felhúzni, ha valaki tudja mit akar de megkérdőjelezi, mert ha mások az ellenkezőjét mondják akkor megváltozik a döntésed vagy mi? Emberek gondolkozzunk már könyörgöm.
7/8 anonim válasza:
Azért egy tinijárást meg gyerekszerelmet ne keverjünk össze felnőtt kapcsolattal.
Fogni egymás kezét, először csókolózni, belezúgni valakibe, együtt sétálni, ez nem korai 15 évesen.
Utcán smárolni, szexelni, féltékenykedni, veszekedni, meg a közösségi oldalakon kiírni, hogy X és Y mostantól együtt vannak, és napi szinten nyomni a közös képeket meg a szívecskéket, az korai 15 évesen.
8/8 anonim válasza:
Tedd a legjobb belátásod szerint. Tudod ez is relatív fogalom ki hogy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!