Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves elmúltam. Korai lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves elmúltam. Korai lenne még egy kapcsolat igaz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. júl. 23. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez inkább érettség, mintsem korfüggő, de tény, hogy rengeteg ennyi idősnek, sőt, fiatalabbaknak is van már kapcsolata. Ha te korainak érzed várj vele, bőven van még időd.
2017. júl. 23. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
2) Hát igen..azt hiszem várnék vele és köszi! :)
2017. júl. 23. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha azt érzed hogy készen állsz és szereted, akkor nem korai. Nekem 13 éves koromban volt először barátom, egész sokáig, 7 hónapig tartott a dolog. A második pedig csak egy hónapig. Azóta szólóban nyomom ;)
2017. júl. 23. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha te úgy érzed hogy neked korai lenne...te döntöd el.

Nekem volt nem rég egy kapcsolatom és szerintem nem volt korai.

14/l

2017. júl. 23. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha felteszed ezt a kérdést akkor igen korai. Nem értem minek megkérdezni ha tudod hogy te még nem szeretnél. Nem lecseszni akarlak vagy valami, de nem kell minden szart megkérdezni amire úgyis tudod a választ. Ez tud a legjobban felhúzni, ha valaki tudja mit akar de megkérdőjelezi, mert ha mások az ellenkezőjét mondják akkor megváltozik a döntésed vagy mi? Emberek gondolkozzunk már könyörgöm.
2017. júl. 23. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Azért egy tinijárást meg gyerekszerelmet ne keverjünk össze felnőtt kapcsolattal.

Fogni egymás kezét, először csókolózni, belezúgni valakibe, együtt sétálni, ez nem korai 15 évesen.

Utcán smárolni, szexelni, féltékenykedni, veszekedni, meg a közösségi oldalakon kiírni, hogy X és Y mostantól együtt vannak, és napi szinten nyomni a közös képeket meg a szívecskéket, az korai 15 évesen.

2017. júl. 23. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a legjobb belátásod szerint. Tudod ez is relatív fogalom ki hogy gondolja.
2017. júl. 23. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!