Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja vagy mit jelent?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok és van egy buszsofőr ő is ugyanott lakik ahol én vagyis egy városba lakunk. Mindig amikor lát akkor megnéz tegnap szálltam fel a buszra és jegyet kellett vennem tok cukin mosolygott párszor csak azt vettem észre hogy amíg felszálltam a buszra meg kiadta a jegyek végig a mellemet nézte.

2017. júl. 19. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó azt meglrtem, hogy külsőre bejön, de gondolj bele, hogy minek kellene egy 28 évesnek egy 17 évesnek. Felőlem menj bele a dologba, nem foglak megállítani, csak nehogy te és aztán azon sírj, hoogy szingli anyuka lettél, ls nem kellesz senkinek. (Nem sértésből mondom). Szóval bele mehetsz a dologba nyilván, de ha én 28 lennék, akkor 100% hogy komoly kapcsolatra nem kellene nekem egy 17 éves, csak testileg vonzana. (21F)
2017. júl. 19. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát ha összejössz vele nem kell többet jegyet venni arra a buszra.c:
2017. júl. 19. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
ha összejössz vele, aztán szétmentek, elég ciki lesz utána néhány buszozás. Egyébként egy 28 éves ne nézegesse egy 17 éves mellét. Nincsenek véletlenül pedofil hajlamai? Jobb ha vigyázol vele
2017. júl. 23. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
13. pedofil hajlam az a fejletlen tetre van, szóval egy laza 18 körüli csaj az sima belefér, kérdezd csak meg nagyapádat:D
2017. júl. 23. 10:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Hat kiváncsi vagyok hogy mi lesz ebből:)
2017. júl. 23. 11:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ilyenekt magamra venni, de elég köcs.ögség ilyet állítani a halott nagypapámról. Talán a te családodban igy van, de nekem volt gyerekszobám.

Kérdező, majd mondd el hogy mi lett belőle. Kezdetnek keresd meg facebookon, ha érdekel a pasi.

2017. júl. 23. 11:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben majd leírom hogy mi lett:)
2017. júl. 23. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!