Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg bűntethető?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom,hogy aki bejon nekem es en is bejovok neki az azt mondja,hogy ha mi egyutt lennenk akkor ot akar meg is buntethetik az uj jogszabalyok szerint. Ez igaz? A fiu 15 eves, en 12 eves vagyok2017. júl. 17. 21:32
1/9 anonim válasza:
Magyarországon 14 éves kor alatti szex büntetendő. Tudtommal járni járhattok, csak nem lehet semmi "olyan".
2/9 anonim válasza:
De 15 évesen mit akarsz egy kislánytól? Az oké, hogy a lányok hamarabb érnek, de azért ennyivel nem.
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2017. júl. 17. 22:16
5/9 anonim válasza:
A sok szexéhes hogy lepontozta a válaszolókat. XD
6/9 anonim válasza:
Mondjuk ha én 15 évesen rágerjedtem volna egy 12 évesre, inkább baltával vágtam volna le a micsodámat. Az már azért elég kemény pedofíling.
12 évesen még bőven kisgyerek vagy, babázni kéne, meg az én kicsi pónimat fésülgetni. 15 évesen meg már rendesen egy nyálcsorgató kis pattanásos fszverőgép egy fiú.
Én lányom lennél, akkor a kis barátodra szomorú napok köszöntenének, rád meg a szobafogság, hogy szexen jár az eszed 12 évesen.
7/9 anonim válasza:
Volt egy torvenymodositas, ami szerint akar szexelhettek is, mivel a 15 eves meg 18 alatti, a 12 eves meg 12 ev feletti, szoval semmi akadalya. Ugy tudsz rakeresni, hogy "beleegyezesi korhatar". Senki nem fog ezert megbuntetni, max a szuleitek. 18 ev alatti letesithet szexualis kapcsolatot 12 ev felettivel, 18 ev feletti pedig 14 ev felettivel.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem a szex miatt kerdeztem.. hanem az egesz kapcsolat,nem akarjuk elsietni
2017. júl. 18. 17:33
9/9 anonim válasza:
A beleegyezési korhatár (szeretkezésre vonatkozik):
- 12 évestől 18 alattival
- és 14-től már 18 felettivel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!