Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak a csajnak később, hogy amúgy ezt a sz*rságot felesleges már tovább húzni?
Azért később egyébként mert addigra hátha bealszik és reggele lesz egy üzenete.
2 napja dumálunk,állandóan én kerestem,h mizu.
1x keresett ő engem ugyanezzel,de legalább keresett.
De ez csak 1x,az is ma.Azóta is csak én írtam hogy mizu meg próbáltam vele dumálni stb
De így a vége fele már egy szavas válaszokat ad.
Szóval írjam meg neki,hogy amúgy ezt a szart felesleges már tovább húzni?
lassan 17f
A beszélgetést felesleges folytatni? Wat? Én akkor beszélgetek és azzal akivel épp kedvem tartja vagy aki beszélgetni szeretne velem és sosem adok egyszavas válaszokat mert beszélgetni jó.
Szóval, aki egyszavas válaszokat ad az lehet hogy csak fáradt vagy épp csinál valamit (pl egy lol meccs közepén van vagy takarít vagy ilyesmik) ami közben nem tud figyelni az üzenetekre. Az is lehet hogy tényleg nem akar veled beszélni de válaszol mert úgy illendő hogy válaszoljon. Ha 2 napja beszéltek nem gondolom hogy ilyen gyorsan rádunt de szerintem próbáld ki hogy nem írsz neki és ír-e. Ha nem ír akkor nem szeretne veled beszélni vagy nem hiányzik neki eléggé a beszélgetés veled hogy írjon. Ha ír akkor szeretne veled beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!