Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Gáz ha egy csajnak széles a válla?
Figyelt kérdés
A vállam szélessége 40 cm, a felkarom meg a legvastagabb részen 25 cm. Régen úsztam szóval ezért ilyen széles.
Mellé a csipőm kb olyan széles mint a vállam, a derekam pedig jóval vékonyabb.
Szerintetek ez gáz? Előre is köszi a válaszokat!
2017. jún. 22. 12:58
1/8 anonim válasza:
Nem gáz, de egy 15 éves azt úgy gondolja.
2/8 anonim válasza:
Kép segítségével lehet az ilyet megmondani
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sportos alkat. Még jó is.;)
5/8 anonim válasza:
nekem is széles. sosem volt gáz.
sokkal jobb, mint a csapott váll, mint ami Ördög Nórinak van, az baromi ronda.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sőt légy büszke a rendszeres sporttal elért formádra. Nekem bejönnek a kidolgozott hátú és vállú úszó és kajakos lányok.
Írod, hogy a csípőd ugyanolyan széles mint a vállad, a derekad meg jóval vékonyabb: homokóra alakod van, tökéletes!
7/8 anonim válasza:
Az az alak egy álom, legyél inkább büszke rá 😉
8/8 anonim válasza:
Nemgáz,inkább pozitívum mert sportos alkatod van azaz izmos vagy szóval örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!