Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kizáró ok, ha egy fiú csak 90et keres
egy hónapnyi diákmunkával?
Figyelt kérdés
Sajnos idén csak ennyi jön össze egy havi fizetésből, 8 óra, (plusz fel óra kajaszunet), túlórázni max feketén tudnék.
Elmondok valamit. Nekem már rendes munkám van, az a lány akit csak a pénzem érdekel, nem lát belőle semmit. Ha elvárja a drága ajándékot, vegyen magának. Drágát annak veszek aki megérdemli nem annak aki elvárja.
2017. júl. 14. 10:14
12/29 anonim válasza:
De gáz vagy.
Holnap meg jöhetsz nyavajogni, hogy "Aaa a lányok csak a pénzemért vannak velem brühhühhüü:''''( "
/L-.-
2017. júl. 14. 11:18
13/29 anonim válasza:
Jajj de sok az álszent nő... Szokás szerint... :D
2017. júl. 14. 12:09
14/29 anonim válasza:
Ez most komoly? Nekem iskolás koromban kb semmi pénzem nem volt. Egy hónapban jó ha elköltöttem egy ezres egy gyrosra vagy hasonlóra. Mégis tudtam csajozni, egyáltalán nem lényeges a pénz ebben a korban. Még a későbbi korban se annyira, mint az emberek azt hinnék. Ne a pénzeddel akarj csajozni. Nekem jelenleg van egy jól fizető állásom, kocsim... stb, mégis szingli vagyok..szóval ez abszolút lényegtelen
Egyébként meg ez nagyonis jónak számít már diákoknál. Én pl lusta dög voltam iskolásként, nem jártam dolgozni.
21F
2017. júl. 14. 12:55
15/29 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, az sem baj, ha semmi pénze sincs a srácnak, turkálóból öltözik, és heti egyszer eszik főtt kaját?
2017. júl. 14. 14:48
16/29 anonim válasza:
Aha, nem baj, hogy turkálóból eszik meg ilyenek...
Csak nekem adjon pénzt:")
2017. júl. 14. 15:00
17/29 anonim válasza:
Nyilvan a szaros kis zsebpenzed fogja erdekelni a csajokat ilyen korban ahol a szuleiktol megkapnak kb mindent, neked meg max a koton arat kell kifizetned. Bar ilyen gondolkodasmoddal nem hiszem hogy eljutsz odaig.
2017. júl. 14. 16:19
18/29 anonim válasza:
Lecarom a keresetét. Ha már a pénze érdekli, akkor az már nem szerelem. Csak szerelemből akarnék kapcsolatot, érdekből sose. Nem érdekel a pénze, akkor csórón együtt halunk meg, de azért, mert egymást szerettük, és nem egymás pénzét. Akinek ennyire fontos a keresete, olyan személlyel nem jönnék össze. Akár a saját keresete, akár másoknak a kereste. Egyébként is Mo-n egy pár emberkén kívül mindenki sz.rul keres. Úgyhogy miért ítélne el emiatt bárki bárkit is? Ha mindenki ebből indulna ki, csomó, a legtöbb ember szüzen halna meg. Mert nincs neki elég jó, elég megfelelő keresetű partnerjelölt. És ez szánalmas, hogyha valaki a pénztárcádat nézi, és nem is téged; és én semmi esetre se kezdenék olyan emberrel.
2017. júl. 14. 16:25
19/29 A kérdező kommentje:
Tehát ez (még) abszolúte nem számít senkinek?
Senki nem vágyik közös kajálásokra, kocsikázásokra, ajándékokra ünnepekkor?
2017. júl. 14. 19:08
20/29 anonim válasza:
Kedves kérdező! Engedd meg, hogy kitérjek egy kicsit a pénzes dologra: egyáltalán nincs azzal semmi baj, ha a szülők a gyermekeik alá rakják a pénzt. Ennyi idősen a tanulással kell foglalkozni, és nem munkával, a szüleid ezzel a pénzzel beléd fektetnek, hogy aztán ne sírj amiatt, hogy 600 forintért dolgoztál a McDonald's-ban vagy a Tescoban ahelyett, hogy képzeted volna magad, vagy élvezted volna a fiatalkorod. Én nem tartom gáznak azt, hogy a szüleim mindent megadnak, egyébként dolgozom is mellé, természetesen nem ezeket az alja munkákat, hanem otthonról, normális bérrel, heti pár órát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!