Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 3 hónapnyi chattelés után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 hónapnyi chattelés után találkozunk, lehet, hogy lesz csók?

Figyelt kérdés

Interneten ismertem meg egy srácot még nyáron és nap mint nap több órákat beszélgetünk. Nagyon jól kijövünk egymással. De most megkérdezte, hogy nincs e kedvem találkozni vele. Én persze igent mondtam. Csak az van, hogy 155 km van köztünk. (Tudom, ma már ez nem nagy probléma, de azért valamennyire mégis.) Egy barátnőm kiderítette, hogy többet érez irántam, mint barátság, de még nem tudja, hogy pontosan hogy álljon hozzám. Még én sem tudom eldönteni. Lehet amiatt, mert még élőben nem beszélgettünk, de ez most változni fog és egy kicsit tartok úgy mindentől :D

A sok „Mi lesz, akkor ha…?” kérdés kicsit elbizonytalanít.

Na de a lényegre térve, az lenne a kérdésem, hogyha mindketten jól elvagyunk élőben is és a beszélgetések ugyanolyan zökkenőmentesek, mint neten, akkor szerintetek felmerülhet benne az a gondolat, hogy megcsókoljon? Vagy ez még túl korai lenne?

Mert én egyszer azt érzem, hogy igen máskor meg azt, hogy nem.

És, igen tudom, hogy ez már a kismilliomodik kérdés, és hogy olyat kérdezek, ami teljesen emberfüggő, de lehet hogy már az segítség lenne, ha mások véleményeit láthatnám :)

2015. okt. 10. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre csak úgy tudok neked válaszolni, hogy a srác helyébe képzelem magam. Akkor nem lenne csók, mert én nem tenném. Én úgy vélem, hogy ez nem így működik. Előbb kideríteném, hogy én is tetszem-e neked, és akkor szépen lassan felépítve a dolgot előbb-utóbb ott tartanánk, hogy már lehet. De ez az én véleményem! A lényeg, ami ennél is fontosabb, hogy ne stresszelj! Minek? Nem egy teljesen ismeretlennel találkozol, hanem egy baráttal. Ott meg minek para? Csak nyugodtan, relax! Amúgy irigyellek titeket, hogy csak 155 km van köztetek. Köztem és a barátaim között 1000 km van! :D Na, mindegy! Drukkolok nektek! De ez teljes mértékben emberfüggő. Van, aki egyből lesmárolna, van, aki évekig nem képes rá. Én nem tenném! :D
2015. okt. 10. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Siman lehet csok. De elkora tavolsaggal nem tud mukodni egy kapcsolat szvsz.
2015. okt. 10. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne higgy a másodiknak, működhet.Lehet, hogy megcsókol, de max a randi végén.Annó nekem is volt távkapcsolatom, egy hétig közös nyaraláson voltam a lánnyal, azon jöttünk össze, nyilván csókolóztunk.Mégis, mikor másodszorra találkoztunk, csak egy kisebb idő után csókoltam meg, mert valahogy furának tűnt.Szóval ha a srác helyében lennék akkor inkább búcsúcsók, ha megvolt a szikra.

Sok sikert

2015. okt. 10. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
2 honapig beszelgettem egy sraccal, majd elhivott es kb a randi felen le akart kapni... Szoval siman
2015. okt. 11. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :D!
2015. okt. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!