Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 hónapnyi chattelés után találkozunk, lehet, hogy lesz csók?
Interneten ismertem meg egy srácot még nyáron és nap mint nap több órákat beszélgetünk. Nagyon jól kijövünk egymással. De most megkérdezte, hogy nincs e kedvem találkozni vele. Én persze igent mondtam. Csak az van, hogy 155 km van köztünk. (Tudom, ma már ez nem nagy probléma, de azért valamennyire mégis.) Egy barátnőm kiderítette, hogy többet érez irántam, mint barátság, de még nem tudja, hogy pontosan hogy álljon hozzám. Még én sem tudom eldönteni. Lehet amiatt, mert még élőben nem beszélgettünk, de ez most változni fog és egy kicsit tartok úgy mindentől :D
A sok „Mi lesz, akkor ha…?” kérdés kicsit elbizonytalanít.
Na de a lényegre térve, az lenne a kérdésem, hogyha mindketten jól elvagyunk élőben is és a beszélgetések ugyanolyan zökkenőmentesek, mint neten, akkor szerintetek felmerülhet benne az a gondolat, hogy megcsókoljon? Vagy ez még túl korai lenne?
Mert én egyszer azt érzem, hogy igen máskor meg azt, hogy nem.
És, igen tudom, hogy ez már a kismilliomodik kérdés, és hogy olyat kérdezek, ami teljesen emberfüggő, de lehet hogy már az segítség lenne, ha mások véleményeit láthatnám :)
Ne higgy a másodiknak, működhet.Lehet, hogy megcsókol, de max a randi végén.Annó nekem is volt távkapcsolatom, egy hétig közös nyaraláson voltam a lánnyal, azon jöttünk össze, nyilván csókolóztunk.Mégis, mikor másodszorra találkoztunk, csak egy kisebb idő után csókoltam meg, mert valahogy furának tűnt.Szóval ha a srác helyében lennék akkor inkább búcsúcsók, ha megvolt a szikra.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!