Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kizáró ok, ha egy fiú csak 90et keres egy hónapnyi diákmunkával?
Figyelt kérdés
Sajnos idén csak ennyi jön össze egy havi fizetésből, 8 óra, (plusz fel óra kajaszunet), túlórázni max feketén tudnék.
Szerintetek így lesz esélyem lányoknál?
2017. júl. 14. 08:33
1/29 anonim válasza:
Ugye ez most nem komoly? Ha prosti hoz mész akkor majd elfogy ha rendes lány akkor felejtsd el a pénzt
2/29 anonim válasza:
Engem nem erdekel, ha valaki DIAKmunkazik vagy nem. Kepzeld el, olyannal is osszejonnek, aki nem diakmunkazott meg soha eleteben!!
3/29 A kérdező kommentje:
Pedig jól esik az, ha saját pénzből veszel meg valamit, vagy alád rakják.
2017. júl. 14. 08:44
4/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít.
Ha nem diákmunkáznál, az se számítana. Én pl csak jövőre kezdem el.
5/29 anonim válasza:
Ha egy lánytaz érdekel, hogy mennyit keresel diákmunkán vagy rendes munkán az már baj.
6/29 anonim válasza:
Ha tényleg szeret nem az fog neki számitani mennyit keresel.( előző voltam)
7/29 A kérdező kommentje:
És ha nem tudok majd drága ajándékokat venni Neki? :/
2017. júl. 14. 09:36
8/29 anonim válasza:
Aki kapcsolatban a drága ajándékot várja, azzal nem is éri meg együtt lenni.
9/29 anonim válasza:
Ha szeret nem a drága ajándékaid vagy a pénzed fog szítani neki hanem Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!