Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok egy távkapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vállalnátok egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen feltételekkel (pl. maximum mekkora távolság, mennyi időnként kell találkoznotok, illetve mennyi ideig vállalnátok, ha tudnátok, hogy utána viszont már együtt, egy helyen lehettek.

Kort és nemet is írjátok!

2017. júl. 12. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, ha egyszer itt, egyszer ott lennénk, aztán a csaj idejönne lakni, mert jó a szobámból a kilátás:'D (de tényleg, a hegyet látom fákkal <3
2017. júl. 12. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Max akkor ha a szexen kivul mas nem lenne koztunk es minden hetvegente ossze tudnank jarni. Hogy miert? Mert nincs kedvem a hisztikhez. 17/F
2017. júl. 12. 19:23
 3/12 anonim válasza:
90%

Szerintem abszolút megéri,hiszen ha tényleg szeret az illető,annál jobb és szebb nincs.

Szerintem fontos hogy meséljen az illető a mindennapjairól,az észrevételeiről,tapasztalatairól a nagyvilágban. Ha tudom,hogy együtt lehetünk utána akkor engem a távolság egyáltalán nem zavar. Azt gondolom,a mai világban már az internet segítségével ki lehet küszöbölni az ilyen problémákat.

Ha külön országról van szó is meg lehet oldani,hogy szánjanak az emberek időt egymásra,

2017. júl. 12. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nincs maximum távolság, de azért lehetőleg ne a világ másik végén éljen.

Voltam már ilyen kapcsolatban, meg lehet oldani mindent, ha bármikor ismét lehetőségem lenne ilyenre nem utasítanék el senkit a távolság miatt.

17F

2017. júl. 12. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet egy távkapcsolat kivéve, ha az illető nem Kubában lakik az kissé körülményes lenne. Viccet félre téve, ezt a feleknek kell kölcsönösen eldönteniük, hogy belefognak vagy inkább nem.

"mennyi időnként kell találkoznotok" - KELL milyen ocsmány szó egy kapcsolatban, de értem mire akarnál kilyukadni. Nos ez is megbeszélés tárgya, nincs törvénykönyve írva, hogy minden harmadnap pontban 14:00-kor a kékszínű villanyoszlopnál esedékes a találkozó.

Mit értesz az alatt, hogy "utána viszont már együtt, egy helyen lehettek" ? Ez valamiféle nyári gólyatáboros cuccmó és utána egy suliba járnátok? Írd egy kicsit konkrétabban körül a helyzetet, mert úgy talán mások is több tanácsot/véleményt tudnak majd adni.

18/l (de ez miért fontos???)

2017. júl. 12. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok

a hacsak szó kimaradt - hacsak nem Kubában lakik

2017. júl. 12. 19:37
 7/12 A kérdező kommentje:

"Mit értesz az alatt, hogy "utána viszont már együtt, egy helyen lehettek" ? Ez valamiféle nyári gólyatáboros cuccmó és utána egy suliba járnátok?"

Pl. mindketten most mennek tizenkettedikbe, egyikük mondjuk győri, másikuk szegedi, de mindketten Budapestre mennek majd egyetemre.

2017. júl. 12. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:

"Pl. mindketten most mennek tizenkettedikbe, egyikük mondjuk győri, másikuk szegedi, de mindketten Budapestre mennek majd egyetemre."

Ez most akkor konkrét szituáció vagy csak példa? A másik pedig, hogy ez rólad szól? Mivel E/3-ban írtad. (de mindegy is nem ez a lényeg csak kissé furcsállom)

Szóval ha most kezdik a 12.-et akkor nincs gond, hisz egész suli időben együtt tudnak majd lenni. Most nyáron viszont az az előny, hogy nincs iskola tehát akármikor lehet találkozni.

Minden a feleken múlik, hogy mennyire akarják.

2017. júl. 12. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Előző barátnőmmel ez miatt szakítottunk. Csak hétvégenként találkozrunk, sokszor még akkor sem.

Nálam tuti nem mûködne amilyen ragaszkodó típus vagyok, dehát ahány ház annyi szokás.

2017. júl. 13. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
21f
2017. júl. 13. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!