Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire?
Figyelt kérdés
A barátommal másfél majdnem 2 éve vagyunk együtt és nemrég elutazott egy hétre szüleivel ugymond "nyaralni" és annyira nehezen viselem nélküle ..mindig is nehéz volt ha nélküle kellett lennem de akkor minden nap beszéltünk egymással viszont most meg nem is beszélünk minden nap mert szerinte felesleges a semmiről beszélni mondom neki hogy de nekem nagyon hiányzik és erre ő hogy nem kell mindig mellette lenni.. de nekem jól esne legalább ha minden este vagy akármikor dobna egy üzit vagy mesélne valamit hogy aznap mi volt és nem mindig csak én írnék rá ...annyira nehéz ..úgy hiányzik ha nem ír, nem beszélünk... :( miért ragaszkodok ennyire vagy nem is tudom ..annyira rossz ..tényleg csak normális válaszokat kérek :/2017. ápr. 3. 16:32
1/5 anonim válasza:
Ha őszintén szereted, akkor normális, ha nagyon hiányzik
2/5 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem :( de nem értem ő neki miért nem annyira hogy mindennap beszéljünk..elhiszem hogy kell néha egy kis szabadság na de én nagyon rosszul viselem :/
2017. ápr. 3. 17:00
3/5 A kérdező kommentje:
Normális ha fel se keres egy két napot? :/ nekem nagyon nehéz így olyan mintha ő nem szeretne pedig tudom hogy de :/
2017. ápr. 3. 17:10
4/5 anonim válasza:
En sem birnam ki a baratom nelkul. :) Es igenis nagyon rosszul esne ha nem irna akar 1-2 napig vagy azt mondana h nem akar beszelni minden nap. Biztos megkerdeznem higy valami baj van e vagy nem biztos a kapcsokatunkban vagy miert.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom azt mondta semmi nem fog történni ha pár napot nem beszélünk ...de nekem akkor is hiányzik ..ez nem ragaszkodás hanem szeretet :/ akár mennyi ideje vagyok együtt vele akkor is szeretnék a barátommal beszélni MAX 2 naponta legalább egy picit hogy tudjam hogy jól van minden rendbe van stb.. :/ neki miért nem olyan fontos..
2017. ápr. 3. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!