Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok kiábrándulni valakib...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiábrándulni valakiből, pedig ki kell mert nincs rám jó hatással ez a dolog?

Figyelt kérdés
Tudom az idő megoldja stb....de napról napra rosszabb, hiába tudok meg róla dolgokat ami miatt azt mondom hogy nekem így nem kell, és undorodom tőle de mégis akarom még így is, úgy hogy gyakorlatilag kaptam egy aféle visszautasitást.

2017. júl. 4. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen... Én annyit csináltam, hogy magamban, amilyen határozottan csak tudtam, eldöntöttem, hogy ennyi nekem elég volt. Nem néztem rá, kerütem.
2017. júl. 4. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Mostanában nem nehéz kerülni, mégsem tudom elfelejteni, akartam egy magyarázatot kapni de nem kaptam, és bizonytalanságban hagyott.
2017. júl. 4. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress valami más elfoglaltságot!
2017. aug. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!