Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú mindig a szexre célozgat akivel alakulóban a dolog csak azt akarja?
100% hogy csak szexre kellesz neki, bocai.
De ez az igazság én is ha chatelek valakivel és nekem az a lány szexre kell akkor mindig célozgatok stb..
Sajnalom
16/f
Nem akarlak nagyon riogatni de elmesélem velem mi történt..
15 éves voltam majdnem nulla tapasztalattal a fiuk terén ( azért írom hogy majdnem nulla mert csókolózni már csókokóztam) egyébként egy szendeszűz ártatlan kislány voltam.
Összekeveredtem a környék menő fiújával. 4 évvel volt nálam idősebb minden csaj csorgatta utánna a nyálát. Elcsábított, elcsavarta a fejem teljesen az ujja köré csavart. Levett a lábamrol a kedves szavaival, a bókjaival és elitette velem hogy szeret. Egy NAP! járás után megkérdezte szűz vagyok e még és ha igen mikor szeretném elveszíteni. Majd mikor közöltem vele hogy minumum fél év járás után, teljesen kikelt magából hogy ő három hétnél nem hajlandó többet várni. Utánna folyton tett erre utaló megjegyzéseket, erősen nyomult de nem foglalkoztam vele mert beborított a rózsaszín köd. Aztán egyik délután mikor náluk voltam elfajultak a dolgok. Rámmászott elkezdett fogdosni, vetkőztetni amikor mondtam hogy emgedjen el még agresszívabb lett olyanokat mondott hogy fogjam be, kussoljak...olyan erősen szorította a kezem hogy sírtam a fájdalomtól mert azt hittem eltöri. Rettenetesn féltem mit fog velem csinálni. A mázlim az volt hogy ránknyitott az anyja...de bele se merek gondolni mi lett volna ha senki sincs otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!