Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya dolog lenne ez? Bővebben lent.
A barátommal hónapok óta együtt vagyunk. Megbízok benne meg minden, viszont annyira kíváncsi lennék arra, hogy mit beszélget a haverjaival facebookon. Ma pl. írt neki az egyik haverja és amíg én is láttam a telefonját addig meg sem nyitotta az üzenetet, majd amikor arrébb ment akkor írt vissza neki és olyan, mintha titkolózna. Nem gondolom azt, hogy megcsalna, egyszerűen csak kíváncsi vagyok hogy miket beszélget másokkal. Tudom nem szép dolog, de nem mondanám el senkinek, hogy miket találtam.
Az email címét tudom, egyedül a jelszava az amit nem. Na most úgy gondoltam ezt az egészet, hogy kérek egy új jelszót az emailjére és bejelentkezve maradok minden eszközön hogy őt ne dobja ki a messenger sem. Így csak akkor tudná meg hogy megváltoztatták a jelszavát ha kilép a messenger fiókjából.
Elkérni a jelszavát nem akarom mert az olyan...nem tudom..csak nem tudnám neki azt mondani hogy adja meg.
Egyedül ezt a megoldást látom csak..
Ti mit tanácsoltok?
Én ezt a trükközést elég rossz megoldásnak találom, mert ha kiderül, csúnyán vissza fog ütni. Ha rájön a barátod nagyon dühös lesz rád, én is az lennék, ha a hátam mögött ilyet csinálna a párom.
Szerintem addig, amíg a haverjaival beszélget csak, felesleges bármin is aggódnod. Még ha lánnyal beszélgetne, akkor azt mondanám, hogy jogosan turkálsz bele a leveleibe, de így abszolút nem. Hagyni kell egymásnak ennyi magánszférát.
De ha túl sokat írogat a haverjainak mikor együtt vagytok, megkérdezheted tőle nyugodtan, hogy miről beszélgetnek és ha őszintén válaszol, nincs min aggódnod.
Szerintem ha abszolút minden rendben köztetek, jól kezel téged és jól megvagytok együtt, felesleges elrontani ilyen hülyeségekkel. :) Majd talán később, ahogy egyre jobban fejlődik a kapcsolatotok, nagyobb betekintést is kapsz az ilyenfajta dolgaiba. 20/L
Igazuk van az előttem válaszolóknak, ennyi magánszféra kell neki. Kérdezd meg, miről beszélgetnek, vagy járj ki a társaságukba, hogy jobban megismerd őket is. Nálam ez segített, hogy túllépjek ezen a titkolózós dolgon.
Egyébként megváltozott jelszónál a messenger kidobja telefonon. Iphone-on a facebook is, ha esetleg az van. Semmiképp sem jó ötlet.
Én 3 év együtt töltött idő után is mutatnám a barátomnak a kijáratot, ha rájönnék, hogy kutakodik a személyes üzeneteim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!