Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most mi lesz? Már félek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi lesz? Már félek előre is! :D 15/F

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj barátom. Régen elhívtam randira de nemet mondott mert volt egy másik fiú. Ettől fügetlenül jóban maradtunk. Aztán chateltünk és elmeséltem, hogy másik lány barátommal moziban voltunk. Ő megkérdezte, hogy nem barátnő? Én meg persze, hogy nem az. Ennyj erővel te is a barátnőm vagy!

-hát az is vagyok, nem tudtad?

És akkor hülyéskedtünk egy picit ezen, amire én azt mondtam, hogy ha tényleg a barátnőm vagy adj egy nyelvest a számra..... és ő azt mondta, hogy ezt majd amikor legközelebb személyesen találkozunk mondjam ezt neki..... azóta még egyszer beszéltünk és akkor is mondta, hogy ezt el ne felejstem.... szerintettek mit tervezhet? :D

2017. júl. 1. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet megtetszettél neki de az is lehet, hogy csak viccelődik, majd a találkozónál kiderül.
2017. júl. 1. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hallod, ha találkoztok akkor ne felejtsd el, említsd meg. Lehet tényleg megcsinálja, ne tartózkodj. Ha a kövi beszélgetésben is felhozta ezt a nyelves dolgot, akkor érdekli őt a dolog. :D 16/L
2017. júl. 1. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
na mi lett? :D
2017. júl. 2. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy városban lakunk szóval a találkánk jóval késöbb lesz.... kb 2 hét még...m
2017. júl. 2. 05:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg légyszi mi volt 😉 drukkolok nektek 😊
2017. júl. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!