Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha megvéd a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha megvéd a bátyám a pasimtól akitsszeretek?

Figyelt kérdés
A bátyám nem akarja h járjak a szerelmemel mert azt monja h már ku***nak nevezet a hátam mögött de én szeretem a pasim de nem tudja h én tudom ezeket...De szalítani sem akarok vele mert szeretem mit csinálhak???
2017. jún. 24. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális.

És téged nem zavar, hogy így beszél rólad a "szerelmed"? Aki szeret, az nem k_urváz le.

2017. jún. 24. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Az írásod alapján maximum 12-13 lehetsz, ebben az esetben abszolút meg is értem a bátyjádat. Szerintem hallgass rá, lehetséges, hogy a barátod tényleg csak ki akar használni.

2017. jún. 24. 14:22
 3/10 pptomi ***** válasza:
100%
Én még szájon is vágtam volna a barátodat a helyébe. Adjon kellő tiszteletet annak, akit ágyba vinne.
2017. jún. 24. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, mivel már magából a kérdésből lejön, hogy milyen fiúval van dolgod. Ha egy erkölcsileg stabil srácról lenne szó, akkor mondanám azt, hogy nincsen joga hozzá, bár még akkor is megérteném egy szinten, hogy aggódik a húgáért. (Aki feltételezem, még nincs 14 se.)

Hidd el, hogy bármennyire is rosszul esik, de az idősebbek tisztábban látják a dolgokat, és csak próbálnak megvédeni a veszélyektől. Ha rám hallgatsz, még egy kis ideig hagyd ezt a pasizós témát, mert nem fog belőle túl jó kisülni, ha ilyen fiatalon már belelendülsz ezekbe a dolgokba.

2017. jún. 24. 17:31
 5/10 anonim válasza:

Ez amit leírtál kb. nálunk is így van. Az asszony nem dolgozik, itthon is lusta megfogni bármit, ha valamit csinálnia kell, akkor cirkusz van. Nem volt ilyen, úgy látszik a jó léttől bolondult meg.

A luxusalbérletről sem hajlandó lemondani.

A kollégám aki 6 hónapja van a szakmába fél év alatt 2 millát összeraktak. Én 8 éve vagyok kamionos és semmi anyagi látszata.

Szóval van benne vmi amit írsz.

2017. jún. 24. 20:41
 6/10 A kérdező kommentje:
1.köszi a választ
2017. jún. 24. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:
2.12 vagyok
2017. jún. 24. 22:24
 8/10 A kérdező kommentje:
4.14 éves már elmult a bátyám
2017. jún. 24. 22:26
 9/10 A kérdező kommentje:
3. Bocsi h kihagytalak de köszi
2017. jún. 24. 22:27
 10/10 A kérdező kommentje:
5. Szerintem te tapasztaltab vagy mint én hisz dolgotol köszi a választ
2017. jún. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!