Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális? (Tobbi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek normális hogy egy 14 eves fiu tetszik aki ugyan olyan magas mint en de nem csak o tezszik hanem a szinten 14 eves fiu es nagyon szeretnek veluk osszejonni de nyaron egyaltalan nem talalkozunk csak ev kozben hetemte 1 kb? De en kb egy 16-17 eves fiunak jottem be tegnap a metrorol?

12/L

2017. jún. 21. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Normális, de a fiúkat még egy jó darabig hanyagold.
2017. jún. 21. 18:16
 2/4 anonim válasza:
100%

Ráérsz 16, 18 évesen is pasizni!

Túl fiatal vagy még ehhez!

Szóval ne nagyon pasizzál, ha lehet!

Csak jóindulatból mondom!

15/L

2017. jún. 21. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Inkább nézd a Mici mackót ;) és nem lesz ilyen gondod
2017. jún. 21. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Emlékszem én mennyire utáltam mikor ilyen válaszokat kaptam. Szerintem lehetséges bár nekem nem jött össze soha. De ez az én balszerencsém. Teljesen normárlis bár az olyan korú fiúk nem biztos, hogy megnézik a fiatalabb lányokat.
2017. júl. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!