Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kozeledjen a fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozeledjen a fiu hozzatok lanyok?

Figyelt kérdés
Miert nem adtok semmilyen jelet ha tetszik egy fiu? Kibukott 23/f
2017. jún. 23. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok lány arra vár,hogy a srác kezdeményezzen,adjon első jeleket,bókoljon stb.

19/L

2017. jún. 23. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Közeldj úgy, hogy keresed, érdelőddz iránta kedveskedsz neki stb. Ki mutatják, csak virágnyelven mondják amit te lehet nem értesz. :)
2017. jún. 23. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Haggyuk mar inkab... Lezbik vagytok mind eskuszom
2017. jún. 24. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Remelem egyedul maradtok sokaig h lehettek ilyen beszarik de ha pofazni kell meg oltogatni akkor meg nyomjatok.. Nekem reg nemvolt es ezrt kerdezem.. Miattatok lelkibeteg lettem mert mindig lekoptattok es sirok 23 lettemre h miert nem talalom nyomororekokkal oszejottok jarkaltok beszeltek de ha szeretitek a magas jokepu fiukat akkor veluk miert nem? Szamit ez nektek valamit egyaltalan vagy lese szarjatok h jokepu es magas? En azvok de hiaba probalkozom buliba v barhol mindog a koptatas mar ugy unom..aztkivanom szenvedjetek az egyedulletbe lezbik vagytok azert nibcs pasitok;)
2017. jún. 24. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Valakit csúnyán pofára ejtethettek, de ezért nem kell álltalánosítani és bunkózni. Viszont, ha már álltalánosítunk akkor ti se vagytok a tisztesség mintaképei. Nagy százalékotok nem csak szexet akar egy lánytól vagy csak kihasználni sajnos és épp ugyanúgy tudtok hülyíteni valakit mint a lányok. Nem igazám értem ezek miatt miért lennénk leszbik, elég gyökér logikád van már meg ne haragudj...Ha az ember tanácsot ad akkor ne felháborodj és kritizálódj hanem inkább fogad meg, mert ezzel csak segíteni akartunk.
2017. jún. 24. 16:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Mit er a keveskedes nektek ne hazudj mar.. Csak a penz meg az izom meg a kocsi mer bennetek van a ribi ver.. Oszinte normalis fiu aki szeretetet tud adni melyiket valasszatok? Bana h az elsot szoval? Azok vagytok.. 30 szor probaltam mar kedveskedni elhivni kulonleges helyekre vasarolni neki megismerkedni elvegre 20 vagyok konnyen osszejohet ugygondoltam. De rakelett ebrednem h egyszeruen beloletek kikell huzni a azavakat csak dobbenten alltok aztse tudjatok mivan mit gondoltok mire kelletek mindenkinek naivok csak arra mimasra remelem csak arra fogtok kelleni es aztis h gyuru nemlesz se eskuvotok mert eldobtok egy gyemantot kavicsokert mert jobb a dumaja jujj de megse ismerted a masikat es mar dobod hagy szenvedjen nem altalanositas mindegyikotokre igaz utalom mar ezt az egeszet csak annyit kivanok sose lrgyen eskuvotok se gyuru az ujjaitokon! Mert ti csak eszkozkent tekintetek pedig osszetennem a kezem egy lanyert 5 ev egyedullet utan
2017. jún. 25. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!