Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti éreztek ilyent ha hozzátok ér egy lány? (Többi let)
Figyelt kérdés
Ha hozzátok ér egy lány, aki vlamennyire tetszik, legalábbis jól néz ki azerintetek, beleborzongtok? Mert ha hozzám ér egy fiu, aki iól néz ki meg mindent akkor már ahhhh elolvadok. Pedig nem vagyok szerelmes az összesbe. De olyan jó érzés. Éskíváncsi vagyok ha fiuknál is van ez így.
Normális válaszokat kérek. Köszönöm!
#Fiuj
2016. dec. 17. 20:34
4/5 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Nabasszus ezt pont 3 órával előtted tettem fel...
5/5 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy nrm csak a lányoknak van ilyen szokásuk :)
2016. dec. 18. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!