Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ideál? /mi a jó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ideál? /mi a jó?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés főlrg a lányoknak szól.

Nektek mi a fiú ideál??

Pl: milyen legyen a haja?? A stilusa?? Stb.

2017. jún. 21. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú a hajam:0
2017. jún. 21. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Ideál az csak vágyálom kisöreg, nekem a vörösek zöld szemmel jönnek be, mégis jártam már szőkével meg barnával is (nem bőrüvel, mert rasszista vagyok)

nem vagyok nő, mielőtt a lágypö*sü kamaszok elkezdenek rámírni, hogy legyen min fantáziálni 2 unalmas perc között amíg nem válaszol akivel beszélgettek, szóval yaah hagyjatok!

2017. jún. 21. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Sötét hullámos haj amibe bele tudok túrni. Nem felétlen hosszú de egy vállig érő még benne van a pakliban azért. :D kicsit elvont stílus, legyen magas és nem túl izmos inkább vékonyabb testalkat. De a belső sokkal jobban számít. Legyen inteligens,művelt,lehessen vele beszélgetni komolyabb dolgokról is, meg legyen hasonló az értékrendje mint nekem.
2017. jún. 21. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Ideális pasi: jó humorérzéke van, intelligens, hűséges.

Külsőre a sötét hajúak jönnek be. Ne legyen hosszú haja, bajusza és szakálla. Tetoválás kizáró ok. A testalkat mindegy, bár a kigyúrt test taszít (de mivel intelligensnek kell lennie, a kettő úgyis kizárja egymást), legyen legalább olyan magas, mint én.

2017. jún. 21. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es te se lehetsz túl okos, ha azt hiszed hogy az izom és az ész fordítottan arányos....
2017. jún. 21. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Haja.. Inkább a sötét hajúak jönnek be nekem is. A kék szem plusz pont,de nem baj,ha nem kék. Alkatra a soványabb srácok(én is sovány vagyok), és a normál testalkatúak jönnek be. Jó, ha van rajta egy kis izom, DE taszít a túl izmos test. Normál öltözködésű legyen, adjon a megjelenésére. Hátrány, ha kisebb nálam(162 cm-nél).

Belsőleg pedig: Legyen kedves, intelligens, humoros, hogy fel tudjon vidítani, komoly is tudjon lenni. Ezek mind tipikusak, amiket mindenki szeretne. Hűséges, odaadó, megbízható,megértő. Foglalkozzon velem is, és ne mindig a haverjaival lógjon.

14/L

2017. jún. 22. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ők tökéletesek.

A külső különböző, de belülről hasonlók.

2017. jún. 23. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!