Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lány és egy 17 éves fiú rendben van?
Szerintem nem sok, de a fiútól függ ő hogy gondolja...ismerek olyan 20 evest aki egy 15 evessel van egyutt mar 1 es fel eve es ismerek olyan 17 evest aki nem jon ossze egy 15 evessel a kora miatt. Mindket esetben a fiu az idosebb, ez azon mulik o mit gondol errol. Én szurkolok 😊
15/L
Én most 15 éves vagyok és a barátom pedig 17.Amikor összejöttünk,én még 14 voltam.Mindig érettebbnek néztem ki,mint amennyi vagyok és általában mindig mindenki meglepődött,amikor a koromról kérdeztek.
A barátom teljesen jol kezelte a helyzetet és ugyanúgy megadta a tizteletet,mint ahogyan egy idősebbnek kellene.Nem kezelt kislányként,bár voltak pillanataim,amikor előtört belőlem.Viszont ő ennek ellenére is szeret és próbálja jól kezelni .Mióta együtt vagyok vele,azt mondták,hogy sokat ért a gondolkodásom.Sokat lehet tanulni és érni,ha megfelelően "kezeled a kapcsolatot"
Szerintem is emberfüggő, szurkolok neked,és próbálj meg nyitni felé.
És a kérdésedre válaszolva meg 3 év nem sok,simán belefér.Maximum csak most feltűnő,de aztán már 10 év múlva észre sem lehet venni;)
Sok sikert hozzá!
Nah. Velem is pont ugyanez a helyzet.
14 vagyok, ő pedig 17. (2 és fél év van közöttünk). Pont ma vagyunk 8 hónapja együtt és nagyon szeretjük egymást. Engem és őt se zavarja a korkülömbség. De ha nagyon szeretitek egymást ez nem fog meggátolni abban, hogy boldogok legyetek együtt.
De ha akarsz velem beszélgetni (tanácsot kérni) szívesen segítek. Csak írj és sok szerencsét!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!