Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiközösítettek. Soha nem fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiközösítettek. Soha nem fog belém szeretni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti tavaj lettem 9.-es. És még én is beismerem, hogy év elején kicsit elhagytam magam.

Na jó talán nagyon.

Az a lényege, hogy a szüleim váltak és nekem nem volt kedvem élni sem. Nem törődtem magammal. Pl nem érdekelt, hogy milyen pólót veszek fel. Vagy, hogy egyáltalán átcseréljem. Egyáltalán nem foglalkoztam a hajammal (volt, hogy napokig zsíros volt de nem tudtam rávenni magam, hogy kimossam) A lényeg, hogy az osztályom kirekesztett. De nagyon. Állandóan csúfoltak... stb. És elkezdett tetszeni egy osztálytársám. Pont ő csúfolt a legjobban. De mikor már az év végen helyrehoztam magam már késő volt.... ugyanúgy rajtam maradtak a gúnynevek (büdöske, vákarék, varangy...stb)

Mit tegyek, hogy legyen esélyem a fiúnál? 15/l

2017. jún. 21. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Van még rajta kívül pár milliárd pasi a világon. Ha meg az tetszik neked, aki megaláz, valószínűleg Stockholm szindrómád van.
2017. jún. 21. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tetszhet neked az, aki megaláz téged? Én tiszta szívből undorodnék az ilyen emberektől, nemhogy azon görcsöljek, hogyan vágódhatnék be nála. Ha rám hallgatsz, akkor keress mást.
2017. jún. 21. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es és kettes: Vannak olyan lányk akiknek az tetszik, ha megalázzák. Én is ismerek több olyat is aki ezt élvezi. Szerintem mondd meg neki, hogy szereted ha megaláznak emiatt iszonyatosan jó pasinak találod.
2017. jún. 21. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Anelkul hogy tudta volna, az oltozkodesed es minden ilyen dolog mogott egy oriasi problema allt, csufolt es megalazott? Es te meg ebbe a fiuba vagy szerelmes?

Vannak ezeknel a fergeknel sokkal ertelmesebb fiuk is hidd el nekem, es nem ilyen gyerekes mocskok mint o.(vagy az osztalytarsaid)

2017. jún. 21. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 Szerintem a kérdező nem azt szereti, ha megalázzák, csak pont az a fiú tetszett meg neki, aki bántja őt.

Én azt tanácsolom, hogy inkább ne próbálj meg a kegyeibe férkőzni, mert az ilyen emberek bármire képesek. Eljátsszák, hogy megkedveltek téged, aztán jól hátbaszúrnak minden különösebb ok nélkül. Vagyis, van oka, persze... Az, hogy önbizalomhiányosak, és ezzel próbálják kompenzálni a belső űrt. Hidd el nekem, hogy nem érnek annyit, hogy foglalkozz velük. Felejtsd el, majd jön másik, aki úgy fog téged megbecsülni, ahogy vagy.

2017. jún. 21. 15:10
 6/6 A kérdező kommentje:

5# köszönöm

Pont így értettem.

Nem tetszik, hogy megaláz csak valahogy pont ő tetszett meg. Nem tudom miért vagy hogy... és ez idegesít leginkább.

2017. jún. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!