Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiközösítettek. Soha nem fog belém szeretni. Mit csináljak?
Ami azt illeti tavaj lettem 9.-es. És még én is beismerem, hogy év elején kicsit elhagytam magam.
Na jó talán nagyon.
Az a lényege, hogy a szüleim váltak és nekem nem volt kedvem élni sem. Nem törődtem magammal. Pl nem érdekelt, hogy milyen pólót veszek fel. Vagy, hogy egyáltalán átcseréljem. Egyáltalán nem foglalkoztam a hajammal (volt, hogy napokig zsíros volt de nem tudtam rávenni magam, hogy kimossam) A lényeg, hogy az osztályom kirekesztett. De nagyon. Állandóan csúfoltak... stb. És elkezdett tetszeni egy osztálytársám. Pont ő csúfolt a legjobban. De mikor már az év végen helyrehoztam magam már késő volt.... ugyanúgy rajtam maradtak a gúnynevek (büdöske, vákarék, varangy...stb)
Mit tegyek, hogy legyen esélyem a fiúnál? 15/l
Anelkul hogy tudta volna, az oltozkodesed es minden ilyen dolog mogott egy oriasi problema allt, csufolt es megalazott? Es te meg ebbe a fiuba vagy szerelmes?
Vannak ezeknel a fergeknel sokkal ertelmesebb fiuk is hidd el nekem, es nem ilyen gyerekes mocskok mint o.(vagy az osztalytarsaid)
#3 Szerintem a kérdező nem azt szereti, ha megalázzák, csak pont az a fiú tetszett meg neki, aki bántja őt.
Én azt tanácsolom, hogy inkább ne próbálj meg a kegyeibe férkőzni, mert az ilyen emberek bármire képesek. Eljátsszák, hogy megkedveltek téged, aztán jól hátbaszúrnak minden különösebb ok nélkül. Vagyis, van oka, persze... Az, hogy önbizalomhiányosak, és ezzel próbálják kompenzálni a belső űrt. Hidd el nekem, hogy nem érnek annyit, hogy foglalkozz velük. Felejtsd el, majd jön másik, aki úgy fog téged megbecsülni, ahogy vagy.
5# köszönöm
Pont így értettem.
Nem tetszik, hogy megaláz csak valahogy pont ő tetszett meg. Nem tudom miért vagy hogy... és ez idegesít leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!