Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom őt szeretni? 17/l
Figyelt kérdés
Van egy jó fiúbarátom.Ő nagyon odaadó,tudom,hogy őszintén szeret(ne),nem is néz ki rosszul.Egyszerűen nem tudnám elképzelni,hogy pl.lefekszem vele(pedig nem vagyok már szűz).Van egy másik fiú,akiért meg én adnék meg mindent.Nem értem,miért van az,hogy mindig az kell,aki nem lehet a miénk?2016. jún. 26. 12:17
1/7 anonim válasza:
Ezért kell játszani az elérhetetlent :P
2/7 anonim válasza:
Majd akkor fogod tudni szeretni, amikor már késő lesz.
3/7 anonim válasza:
Ez ilyen szokásos lányos gondolkodás (mondjuk fiúknál is ugyanez van), hogy az aki a jófiú (mindent megtesz érte stb stb.) azt nem tudják szeretni, bezzeg a flegma, nemtörődöm fiúkat meg igen.
Franc érti ezt :D
18/f
5/7 Fruzs33 válasza:
Én is sokszor voltam már így.
Azért,mert mindig a tiltott gyümölcs kell,mindig az ami elérhetetlen.Én sem vagyok már szűz,van tapasztalatom ezen a téren is többek között.A szerelem nem egyik napról a másikra alakul ki,ez van el kell fogadni,ebben a sorstársam vagy.
16/L
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán minek akarnál egy fiúBARÁTODDAL lefeküdni? Vagy erről képzelegni? A barátok nem erre valóak.....
7/7 anonim válasza:
Ez telesen normális. Nem vagyunk egyformák, és nem vagyunk mindenkire egyforma hatással. Ránk sincs mindenki egyforma hatással. Igazság szerint rengeteg fokozata van a vonzódásnak, és ezért nem szabad leragadni az elsőnél, aki hajlandó észrevenni. Keresni kell, próbálkozni, tapasztalni. Lesz, aki hidegen hagy, lesz, aki megfog, és lesz, aki egyszerűen ledönt a lábadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!