Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit ha idegenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha idegenek azt hiszik hogy járunk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akinek régen talán tetszettem, de mire én is eljutottam odáig, hogy szeretnék tőle valamit, összejött a régi barátnőjével, aki egyébként sokszor megcsalta, mégis vele van. Mi jóban vagyunk amúgy és egyre jobban tetszik nekem. Általában ha nagyobb társaságban vagyunk mindig van valaki (általában ismeretlen), aki azt hiszi hogy mi járunk. Nem szeretnék persze szétrombolni egy kapcsolatot, de ha mégis lenne esély én örülnék ha velem járna. Ti mit csinálnátok?

19 l

2017. jún. 20. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
És milyen a kapcsolatotok? Mármint úgy értem hogy te hogyan látod a dolgokat.
2017. jún. 20. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, azt hogy léteznek földönkívüli létformák.
2017. jún. 20. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Van valami biztos a viselkedésetekben amiért azt hiszik, hogy ti együtt vagytok. Mivel ha vele ott lenne a barátnője, te pedig nem lennél közelében biztos nem hinnék ezt.
2017. jún. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!