Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A focisták miért hiszik, hogy, (? )
Mindent megtehetnek, mindenkin átgázolhatnak- úgy(!), hogy észre sem veszik? ...?
Írhattok privit is:)
El vannak telve maguktól mert értenek valamihez.
De szerencsére csak egy részük ilyen. Elég sok focistát ismerek (noha nem profi válogatott játékosok, hanem helyi,iskolai csapatokban vannak, de azért van tehetségük), és csak 2-3 van közülük aki ilyen.. De az meg annyit is ér :D
Azért az #5:ös válaszolóval nem értek egyet...lehet,hogy ironikusan írtad,akkor bocsi.
Viszont nem hinném,hogy az a legfontosabb,hogy jó legyen a testük meg ilyenek...pont ezek miatt beképzeltek.Ráadásul csomó focista azt hiszi magáról,hogy helyes,közben meg nem is.Túl sok az egó egyeseknél.Ez főleg híres focistáknál van,de sajnos gyerek focisták között is van sok ilyen.Mint ahogy írtam már (#4-es válaszoló vagyok) vannak normálisak is,és az én ismerőseim között csak normálisak vannak szerencsére.Minden sportoló között van olyan,aki többet hisz magáról,a focistáknál talán azért vannak többen,mert túlajnározzák őket és magát a focit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!