Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők miért hiszik azt, hogyha a tinilányuk a barátjánál alszik, abból szex lesz?
Az első barátommal 16, a másodikkal 18, a harmadikkal 20 évesen jöttem össze. Mindegyikkel hónapokat vártam az első szexszel, de eközben aludtunk együtt. Nem tették be egyszer sem, mondjuk egyéb dolgok történtek. :D
Nos tegyük fel nem mindenki szeret ennyit várni. De az elsővel a fiatal lányok biztosan... Sok lány ismerősöm az első együtt alvás alkalmával még öltözni is a fürdőszobába ment. Sok lánynak van "x hónapja", amennyi idő után belemegy a szexbe.
Arról ne is beszéljünk, hogy sok szűz fiúnak fel se áll az első pár próbálkozásra, mert gátlásosak és félnek.
Pár szülő attól is fél, hogy nem védekeznek, de kérdem én, mi az oka a feltételezésnek? Egy olyan lányt se ismerek, aki ne félne szűzként a terhességtől és ne gondoskodna a gumiról.
Na és azt meg miből gondolják a szülők, hogy csak éjfélkor történhet meg a nagy dolog? Átmehet a csaj a pasihoz délután 3-kor is és szexelhet vele este 9-ig, attól még nem alszik ott, de mégis csinálták.
Na, valaki tudja esetleg a választ? Mert én olyan szinten nem értem, hogy az elképesztő.
"sok szűz fiúnak fel se áll az első pár próbálkozásra, mert gátlásosak és félnek. "
Ezt a baromsagot honnan szedted? :)))
Tinilany aludjon otthon, ne a baratjanal.
Baromságot? :O
Velünk megtörtént. 3 fiúval is :)
"De az elsővel a fiatal lányok biztosan.."
Elmondom hogy a többségük nem vár sokat, mert naivak és ha egy "menő" fiúval vannak együtt úgy is letolják a bugyit. Mert a kedves barátnők mondják milyen jó a pasija és "ilyen nekem sosem lesz". Erre a lány mindent megtesz, mert elmegy az eszük a szerelemtől.
"Arról ne is beszéljünk, hogy sok szűz fiúnak fel se áll az első pár próbálkozásra, mert gátlásosak és félnek. "
Akinek ott a lehetőség, és fél, és nem teszi meg az nyuszi. Kevés ilyen lehet.
A szülők pedig joggal félnek....mikor manapság látod a hírekben hogy a volt barát képeket és videót tesz ki róluk mikor szakítanak. És valljuk be, este nagyobb az esélye mindennek mint délután. Más napszak, más helyzet, személyesebb kapcsolat az ágyban. Bár nem mondom nekem nem volt soha délután szex az életemben de főként este.
"Velünk megtörtént. 3 fiúval is :)"
--> impotensek. Orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!