Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Az ilyen lányok is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az ilyen lányok is bejönnek nektek?

Figyelt kérdés
A lényeg az h 15 vagyok szőke hajú, barna szemű...kicsit félénkebb tipus vagyok de ha odajönnek hozzám akk megjön a bátorságom...vagyis ne én tegyem az első lépést XD...érzékeny vagyok de nem annyira csak kicsit...nem az a p*csagatyás sexy csaj vagyok, de azért laza szoktam lenni...mindíg mosolygok...csak az bánt h a fiúk csak a barna hajú p*csagatyás sexy csajokra buknak...de én nem vagyok olyan, inkább ilyen kivsit kislányos vagyok de ennyi idősen nem is akarok nagyon olyannak tűnni...na mindegy a véleményeteket kérem ti milyennek vélitek ezt?

2017. jún. 18. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szép vagy, a leírtak alapján jó tulajdonságaid vannak. Semmi gond nincs veled. Az egyetlen baj, hogy a korosztályod nem elég érett. Próbálkozz néhány évvel idősebbel, de egyre figyelj. Az idősebbek közül is vannak akik direkt ki akarnak használni. Ezt ne hagyd nekik. Sok silert a keresésben. Én jelenleg kapcsolatban vagyok egy öt évvel fiatalabb lánnyal, és sokkal jobban bejön nekem mint a korombeliek. Sokkal logikusabban, tisztábban gondolkodik mint az idősebbek. Nekem ő a tökéletes. Nehéz dolgod van, mert ugye nem neked kell kezdeményezned, mégis szeretnél valakit. Ismerkedj, és ha valaki szimpatikus akkor adnod kell neki valami egyértelmű jelet, hogy zöld utat adsz neki, és várod hogy kezdeményezzen. Így tudsz tulajdonképpen te kezdeményezni. Sok sikert!
2017. jún. 19. 16:07
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2017. jún. 19. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
A hajam is barna meg pics@gatyóm is van mégse szaladnak utánam a fiúk, hol az igazság? :^(
2017. jún. 19. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy, szerintem nincs miért aggódnod. A félénkség még jól is áll.
2017. jún. 19. 21:39
 15/15 Stark2000 ***** válasza:
Egy képből azért nehéz megítélni (de ne tölts fel többet, felesleges, hidd el). Egy mosoly igazán elfért volna a képen vagy egy kis vigyor, egyébként aranyosnak tűnsz. :)
2017. jún. 19. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!