Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mutatnátok nekem olyan férfi felsőtesteket amik bejönnek?
Kíváncsi vagyok mi jön be nektek, mennyire izmos, mi a határ nálatok izom mennyiségben, testzsír %-ban, mennyire fontos a kockahas stb.
amit feltöltöttél képet, az már sok is, egy icipici súlyfölösleg lehet, hogy előnyösebb/férfiasabb összhatást adna mint a kockahas
nekem az ilyen pasi alkat, mint a képen lévő, magas-vékony akkor vonzó, ha a természetesnél nincs jobban kidolgozva. Akkor olyan, mint egy szép paripa, nekem mindig ez ugrik be.
Kicsit szélesebb alkatra jöhet a kidolgozott izom, de oda is csak ízlésesen, de az egy más típus.
ha adhatok még egy plusz öltözködési tippet, észrevettem, hogy a hozzád hasonló pasikon a galléros póló 1000x előnyösebb, és kimondottan szexi, mint a kereknyakú, ami néha viszont kimondottan előnytelen
ingben pedig a hosszú, feltűrt ujjú szexi, a rövidujjú idétlen a magas-vékony pasikon.
:)
jól állna pedig (persze csakis kigombolva, de senki se hordja begombolva úgy úgyse) :)
nincs mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!