Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minion22 kérdése:

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer töriből azt a házit kaptuk, hogy csináljunk együtt egy kiselőadást Budapest történetéről.Megegyeztünk, hogy nálunk csináljuk a feladatot.Mikor én éppen olvasgattam az eddigi anyagot ő hirtelen elkezdte markolásznia melleim.Én pofon vágtam, ő azt mondta, hogy nem bírt ellen állni a kísértésnek, de megesküdött, hogy nem csinálja ezt többé.Azóta csak bámulja a melleimet.Mit tegyek, hogy ez is abba maradjon?

2017. jún. 17. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szolj ra! Egyszer mar bevalt...
2017. jún. 17. 23:02
 2/12 RRR ***** válasza:
100%
nyomd ki az egyik szemét,így 50%-al csökken a melleid nézése:D
2017. jún. 17. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Hűha, ha nem akarsz tőle semmit akkor mondd neki hogy inkább megcsinálod egyedül a törit helyette is. :D viccen kívül, szerintem ne menj át hozzá...
2017. jún. 17. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha általános iskolás vagy beszélj egy felnőttel a környezetedben erről, ha gimnazista vagy akkor elég rossz iskolába járhatsz.
2017. jún. 17. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Nem esett jól, hogy markolászta a melleid?
2017. jún. 17. 23:41
 6/12 anonim válasza:
Elégítsd ki, akkor csillapodik a kíváncsisága..:D
2017. jún. 17. 23:52
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2017. jún. 18. 00:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt, mennyi idős vagy te, illetve a barátod? Csók, petting, szex volt már?

Biztos el leszek hordva kígyónak békának, de ha te mondjuk 17 vagy, barátod pedig 19, fél éve jártok és az előző kapcsolataiban rendszeresen volt szex, itt meg semmi, akkor érthető a viselkedése.

Persze ne csinálj olyasmit, amire nem állsz készen, de azért a fenti infókat jó lenne tudni.

2017. jún. 18. 09:31
 9/12 A kérdező kommentje:

A srác nem a barátom, csak osztálytárs és törin kaptunk egy házi feladatot...

2017. jún. 18. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezesetben szólni kellett volna a tanárnak/ofőnek, aztán igazgatói iroda felé terelni az ügyet.
2017. jún. 18. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!